Δευτέρα, 27 Μαΐ
21oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δέσποινα Βανδή: Είναι μία κατάσταση που διαιωνίζεται, δεν έχει ανάγκη από τέτοια δημοσιότητα

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δέσποινα Βανδή: Είναι μία κατάσταση που διαιωνίζεται, δεν έχει ανάγκη από τέτοια δημοσιότητα
Φωτογραφία NDP

“Χαρούμενη στιγμή αλλά ήταν αμήχανο όλο αυτό. Γιατί το πιέζουν όλο αυτό;” αναρωτήθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το ξεχωριστό στιγμιότυπο με τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού προς την Δέσποινα Βανδή στο live του J2US σχολίασαν στο Fay’s Time. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε την αντίθεσή του κάνοντας λόγο για αμήχανη στιγμή.

«Ο Κονταρός έδωσε όλο το ρεπορτάζ με μία μαντινάδα! Αν το μονόπετρο ήταν πρόταση γάμου, αν θα γίνει ο γάμος», είπε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη, με τον δημοσιογράφο να παρατηρεί:

«Πολύ ωραία αμήχανη στιγμή! Χαρούμενη στιγμή αλλά ήταν αμήχανο όλο αυτό. Γιατί το πιέζουν όλο αυτό; Διαιωνίζεται ένα πράγμα…

Ξέρει από τηλεόραση η Δέσποινα Βανδή, γι’ αυτό δεν το έδειξε».

«Δεν είναι αμήχανο, γιατί έγινε μέσα από μία μαντινάδα, που είθισται να περνάει μηνύματα και να έχει νοήματα. Δεν της έκανε συνέντευξη ο Κοκλώνης να τη ρωτήσει ευθέως», απάντησε η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να υπερασπιστεί τη γνωστή τραγουδίστρια.

«Δεν λέω ότι μάθαμε κάτι, ότι έγινε μία αποκάλυψη… αλλά είναι μία κατάσταση που γράφεται και διαιωνίζεται τώρα. Μια πλάκα ήταν από τον Κονταρό», τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Πάνε τόσο καλά τα τραγούδια της, που δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη να «κρέμονται» όλα αυτά τώρα. Δεν έχει ανάγκη τέτοια δημοσιότητα, δεν το κάνει η ίδια», σχολίασε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη Δέσποινα Βανδή.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις