Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Λάουρα Νάργες: Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση

Λάουρα Νάργες: Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση

«Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον, όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, η τυπική συμπεριφορά και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα» εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Λάουρα Νάργες.

Στην τηλεοπτική της απουσία, στις δύσκολες συνεργασίες και στις κακές συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες αναφέρθηκε η Λάουρα Νάργες όταν συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης (17.06.2024), στο πλατό της τηλεοπτικής της εκπομπής στο MEGA.

«Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον, όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, η τυπική συμπεριφορά και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε και για χαζή ακόμα.

Δεν έχω καμία διάθεση να ακούω χαζομάρες, για το τι είναι επιτυχία. Για μένα, από μια μικρή πόλη της Γερμανίας, επιτυχία είναι και που κάθομαι τώρα εδώ μαζί σου» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

«Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που να νιώθω ασφάλεια, που θα είμαι ο εαυτός μου, που δεν θα με μειώσουν επίτηδες για να χαλαστεί η όποια αυτοεκτίμησή μου. Το να ακούω από έναν άνθρωπο ότι δεν είμαι αρκετά ντίβα για να κάνω τηλεόραση, προσωπικά δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό».

 

«Όση ευθύνη έχουν αυτοί που είναι μπροστά από τις κάμερες, άλλο τόση ευθύνη έχουν και αυτοί που είναι από πίσω. Πρέπει σιγά σιγά να κατονομάζουμε τις συμπεριφορές από πίσω. Θεωρώ άδικο να χρεώνονται όλα στους μπροστινούς και στους πίσω να καταπίνουμε τις όποιες συμπεριφορές που δεχόμαστε.

“Μην πεις τίποτα διότι μπορεί μετά το άλλο κανάλι να μη σε πάρει”, αυτή την τρομοκρατία δεν την θέλω» πρόσθεσε, επίσης, η Λάουρα Νάργες στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις