Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας να παντρευτούμε, υπογράψαμε πέρυσι σύμφωνο συμβίωσης

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας να παντρευτούμε, υπογράψαμε πέρυσι σύμφωνο συμβίωσης

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές ης προσωπικής του ζωής.

Στο Hello! και στη Σόνια Μαγγίνα έδωσε συνέντευξη ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως δεν παντρεύτηκε ποτέ με την επίσης ηθοποιό, Μαρία Κατσιαδάκη αλλά έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Στο σπίτι σας η συνύπαρξη δύο ηθοποιών πώς λειτούργησε;

Δεν ήμαστε ποτέ ανταγωνιστικοί μεταξύ μας. Η ενασχόλησή μας με το θέατρο και τα κοινά μας ενδιαφέροντα μας έδεσαν περισσότερο. Επιλέξαμε όμως να μη δουλεύουμε πολύ συχνά μαζί ώστε να μην είμαστε ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι. Θέλαμε να κάνουμε πράγματα ξεχωριστά κι αυτό λειτούργησε πολύ φυσιολογικά, θα έλεγα. Ο θαυμασμός του ενός για τον άλλον επικρατούσε πάντα και δεν υπήρξε ποτέ, κάτι που να γίνει εμπόδιο στη σχέση μας.

Για αυτό ίσως έχετε έναν από τους πιο πολυετείς γάμους στο ελληνικό θέατρο.

Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι με τη Μαρία δεν παντρευτήκαμε ποτέ;

Αλήθεια;

Αλήθεια! Υπογράψαμε πέρυσι ένα σύμφωνο συμβίωσης για πρακτικούς λόγους – αν αρρώσταινε ο ένας από τους δυο μας, ο άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Δεν παντρευτήκαμε όμως γιατί δεν το σκεφτήκαμε ποτέ. Δεν νιώθω ποτέ την ανάγκη να γιορτάσουμε με φίλους το ότι είμαστε μαζί, το σημαντικό πάντα ήταν το ότι είμαστε μαζί. Ακόμα και όταν γεννήθηκε η Ιωάννα, πάλι δεν μας πέρασε από το μυαλό. Αναγνωρίστηκε το παιδί και προχωρήσαμε παρακάτω. στο να τη μεγαλώσουμε μαζί. Ενδεχομένως αν ένας από τους δύο μας το είχε θέσει, κάποια στιγμή να παντρευόμασταν. Δεν ήταν όμως κάτι που είχαμε ανάγκη για να μείνουμε μαζί, δεν χρειαζόμασταν ένα χαρτί ή να δώσουμε όρκους για να δεθούμε. Το δέσιμο μεταξύ μας υπήρχε και υπάρχει -για αυτό πιστεύω πως λειτούργησε και λειτουργεί μετά από τόσα χρόνια.

Media Τελευταίες ειδήσεις