Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαζόπουλος: Μια αριστερή κυβέρνηση περπατά σε δεξιά παπούτσια

Λαζόπουλος: Μια αριστερή κυβέρνηση περπατά σε δεξιά παπούτσια

Πυρά κατά της κυβέρνησης που δεν έχει αλλάξει ούτε… λάμπα και περπατά σε δυο δεξιά παπούτσια, κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου αλλά και του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Φίλη από τον Λάκη Λαζόπουλο!

Κανείς δεν… γλίτωσε από τον γνωστό ηθοποιό και την πολυαναμενόμενη παρουσία του στην πρεμιέρα της εκπομπής Όλα Ξεκόλλα στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας (31.10.2016). «Δεν υπάρχει Έλληνας ευχαριστημένος, που να αισθάνεται καλά, διότι όταν η χώρα προχωρά με μνημονιακό βηματισμό, με δεξιό βηματισμό…» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως περπατά σε δύο δεξιά παπούτσια και, όπως είπε δεν έχει αλλάξει ούτε… λάμπα!

«Όταν έχεις υποσχεθεί στον κόσμο ότι θα του αλλάξεις τα πάντα και ξαφνικά δεν έχει αλλάξει ούτε μία λάμπα στο κτίριο, έχεις ανάγκη. Εγώ είμαι των ριζικών αλλαγών. Ή αλλάζεις το πλαίσιο που λειτουργείς ή θα σε πάρει η μπάλα», τόνισε, ενώ ειρωνευόμενος όσους θεωρούν λάθος όσα κάνει η κυβέρνηση είπε: «ήρθε αυτή η κυβέρνηση, ευτυχώς, και έχουν φορτώσει όλα τα λάθη. Έχει “καθαρίσει” όλη η Μεταπολίτευση, τα κάναν όλα καλά! Βρήκαμε κι ένα γάιδαρο…». Και σημείωσε: «Φταίει για πάρα πολλά, δεν φταίει για όλα».

“Σε δυο δεξιά παπούτσια περπατάει μια αριστερή κυβέρνηση”

Από τα πυρά του δεν γλίτωσαν συγκεκριμένοι υπουργοί. «Το πρωί τους τρεις, το βράδυ με τους 53. Εμένα μου αρέσει και όταν πιέζεται ο λόγος του και συναντιώνται στη γλώσσα τα αγγλικά με τα ελληνικά και σκοτώνονται η μια γλώσσα με την άλλη. Αυτό για επιθεώρηση… δεν το συζητάμε» είπε για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αλλά εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, για… επιθεώρηση είναι, κατά τον Λάκη Λαζόπουλο, και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. «Μόνο το φουντωτό μαλλί… που είναι σε μια κατάσταση που νομίζει ότι έχει μπει σε κρητικό γλέντι και θα γίνει… Σαν να του έχουν πάρει τη γυναίκα! Έχεις την αίσθηση πως όταν μπαίνει, έχει δει τη γυναίκα του με κάποιον άλλο. Έχει ένα θυμό, κληρονομικό. Όταν δε έφτασε στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, είπε: «Ή τα βάζεις με την Εκκλησία… μετά μου κάνεις την Παναγίτσα! Δεν έχει λογική αυτό».

“Αυτή τη στιγμή ζούμε σε ένα ατύχημα. Που από το ατύχημα βγαίνει ένας αριστερός που είναι δεξιός, βγαίνει ένας δεξιός που είναι ντυμένος αριστερός”

«Η ερώτηση ξεκινάει από το “Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρώπη ή να φύγει από την Ευρώπη;”. Αν μείνει στην Ευρώπη, θα μείνει μια χώρα υποτακτική και θα αποφασίζουν οι Γερμανοί; Έχεις έναν Σόιμπλε, τον οποίο υπερασπίζονται οι δημοσιογράφοι… Πως σε μια χώρα από τους 1000 δημοσιογράφους, 999 να στηρίζουν τη δεξιά λογική; Πότε βρεθήκανε τόσοι δεξιοί, θα τρελαθώ». Στην επισήμανση δε πως υπάρχουν και αριστεροί δημοσιογράφοι, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Όχι, δεν υπάρχει κανένας. Η λέξη αυτή πέθανε».

«Όταν βλέπεις να καταρρέει το Mega πρέπει να πάρεις μέτρα για τους άλλους. (…) Είμαι κατά του μαύρου- υπέρ της νομιμότητας» είπε αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες. Σημείωσε δε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που είχε έναν αντισυνταγματικό νόμο που λειτουργούσαν οι τηλεοράσεις και έφτιαξε κι άλλο έναν, δυο. «Είμαστε με δυο αντισυνταγματικούς νόμους! Όλοι ψάχνουν συνταγματικότητα, εμείς όχι! Ψάχνουμε ποιος αντισυνταγματικός νόμος μας κάνει».

Δεν έλειψε και η αναφορά στη Νέα Δημοκρατία. «Νομίζω θα χωριστεί σιγά σιγά αυτό το κομμάτι του Άδωνι» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για να συνεχίσει «Νομίζω ότι το χρειάζονται περισσότερο να κάνει ένα καινούργιο κόμμα ο Άδωνις».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε