Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Λένα Δροσάκη: «Θέλω να ζήσουμε σε έναν πιο φωτεινό κόσμο»

Λένα Δροσάκη: «Θέλω να ζήσουμε σε έναν πιο φωτεινό κόσμο»

Η Λένα Δροσάκη μιλάει για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στη νέα καθημερινή σειρά του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει» θα πρωταγωνιστεί η Λένα Δροσάκη η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή. 

Πριν από μερικούς μήνες η ηθοποιός είχε μπει κάτω από τα φώτα των προβολέων για την απόφαση να καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση και να αποτελέσει μία από τις πρώτες συναδέλφους της που έβαλαν μπροστά το #MeToo στο ελληνικό θέατρο.

Η υπόθεση είναι ακόμα εν εξελίξει και δεν θέλει να προσθέσει κάτι στην ιστορία που έχει χιλιοειπωθεί, όπως εξηγεί στο περιοδικό. Η δημοσιογράφος την ρωτάει, όμως, τι ήταν αυτό που την έκανε να αποφασίσει να προσθέσει τη φωνή της μαζί με των άλλων συναδέλφων της.

«Δεν συνηθίζω να βάζω τα πράγματα κάτω από το χαλάκι και να τα αφήνω εκεί» εξηγεί η Λένα Δροσάκη. «Τα πράγματα μπαίνουν μεν κάτω από το χαλάκι, αλλά έρχεται η στιγμή που ανασύρονται για να τα αντιμετωπίσεις.

Είμαστε υπεύθυνοι για το παρόν που διαγράφουμε και για το μέλλον που θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Και θέλω, όσο το δυνατόν, έστω και λίγο, να βοηθήσω να ζήσουμε σε έναν πιο φωτεινό κόσμο».

«Οπότε θα έλεγα ότι η μητρότητα σαφέστατα με επηρέασε στο να αποφασίσω να βγω μπροστά και να κάνω αυτή την καταγγελία».

Media Τελευταίες ειδήσεις