Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο λόγος που αρνήθηκε να λάβει μέρος στο Survivor

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο λόγος που αρνήθηκε να λάβει μέρος στο Survivor

“Ήταν σίγουρα δέλεαρ, ήταν υπέρ-δέλεαρ αλλά δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία απ’ τη στιγμή που θα με έβλεπαν τα παιδιά μου και θα πίστευαν ότι το να πηγαίνεις σε ένα reality είναι ένα είδος επαγγέλματος” σημείωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για τον λόγο που είχε αρνηθεί να λάβει μέρος στο Survivor. 

«Ισχύει ότι δεν πήγα στο Survivor γιατί σκέφτηκα τα παιδιά μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να υπάρξω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα και να το υποστηρίξω στον βαθμό που χρειάζεται» ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Ναι μπορώ να το κάνω όταν γνωρίζω τις προθέσεις και τις διαθέσεις του άλλου. Όταν θα πούμε για τα παιδιά μας αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε, γιατί τα παιδιά μου δεν είναι αντικείμενά μου, είναι το στολίδι μου.

Με κάποιον τρόπο πρέπει να τα διαφυλάξουμε εμείς μέχρι ένα σημείο σε μία τέτοια εποχή με τέτοιες κοινωνικές αλλαγές και αναταραχές, ψυχικές, πνευματικές, πολιτιστικές» επισημαίνει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε για το οικονομικό σκέλος της πρότασης για το Survivor, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης τόνισε:

«Ήταν σίγουρα δέλεαρ, ήταν υπέρ-δέλεαρ αλλά δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία απ’ τη στιγμή που θα με έβλεπαν τα παιδιά μου και θα πίστευαν ότι το να πηγαίνεις σε ένα reality είναι ένα είδος επαγγέλματος. Όχι, δεν είναι επάγγελμα να είσαι παίκτης ριάλιτι.

Δεν μου ακούγεται υγιές να ακούς από μικρά παιδιά θέλω να πάω στο Survivor, όταν τα ρωτάς: τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;».

«Δεν θέλω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, δεν ήμουν έτοιμος ακόμα να τους δώσω μια τέτοια πληροφορία. Λόγω των παιδιών μου είπα όχι σε πολλά πράγματα και είπα ναι σε πράγματα που δεν θα τα έκανα αλλά τα έκανα» παραδέχεται κλείνοντας το θέμα ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Media Τελευταίες ειδήσεις