Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Λίγο πριν τα Madwalk η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτεται: «Είναι ωραίο να υπάρχεις ακόμα στην πρώτη γραμμή»

Λίγο πριν τα Madwalk η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτεται: «Είναι ωραίο να υπάρχεις ακόμα στην πρώτη γραμμή»

“Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους, είναι ωραίο να κρατάς και να καλλιεργείς τις σχέσεις τους, είναι ωραία να προσπαθείς” παραδέχεται η Βίκυ Καγιά.

Λίγο πριν την μεγάλη βραδιά των Madwalk, η Βίκυ Καγιά μίλησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια της γιορτής της μόδας πρόδωσε τον ενθουσιασμό της.

Ο μοναδικός θεσμός, Madwalk που ενώνει τη μουσική με τη μόδα και φέτος γιορτάζει δέκα χρόνια, έρχεται τηλεοπτικά σήμερα, Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στις 21.00 στο MEGA.

Ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ξεχωριστοί καλλιτέχνες και όμορφα πρόσωπα-έκπληξη συνθέτουν ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event, έναν μοναδικό θεσμό, όπου η μόδα συναντά τη μουσική. Πρόκειται για το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, που έρχεται σήμερα αποκλειστικά στο Mega, γιορτάζοντας με εντυπωσιακές συνεργασίες τα 10 του χρόνια.

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας θα παρουσιαστούν μοναδικά acts, γεμάτα εκπλήξεις και ανατροπές, από δημοφιλείς καλλιτέχνες, μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών. «Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανη και συγκινημένη. Ειδικά όταν έπαιξε το τραγούδι της έναρξης, που ήταν το ίδιο με αυτό που ήταν δέκα χρόνια πριν. “Playmen & Claydee feat. Τάμτα”. Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους, είναι ωραίο να κρατάς και να καλλιεργείς τις σχέσεις τους, είναι ωραίο να υπάρχεις ακόμα στην πρώτη γραμμή, είναι ωραία να προσπαθείς. Είναι ωραία η μόδα», δηλώνει αποκλειστικά στο Secret η παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς, Βίκυ Καγιά

«Όλη η διοργάνωση έχει ετοιμάσει κάτι φαντασμαγορικό. Θα δουν υπέροχα ρούχα, πάρα πολύ ωραία acts. Όλη η βραδιά είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα, στη σύγχρονη κατάσταση, όμως πιστεύω ότι θα έχει την αίγλη και όλο το ελίτ της μόδας που χρειάζεται μια φαντασμαγορική βραδιά, παρόλο που δεν υπάρχει κοινό και ο παλμός του live. Δεν πειράζει» προσθέτει.

Η premium vodka Serkova Crystal Pure, με τη βελούδινη και απαλή γεύση, που αγαπάει τη μόδα, το στυλ, την έκφραση και τη μοναδικότητα, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη μεγάλη γιορτή μόδας και μουσικής, καθώς είναι ο μεγάλος χορηγός. Επίσης, η ΜINI με το νέο ΜINI Electric δίνει νέο ρεύμα και θα «κλέψει την παράσταση» στο MadWalk 2020, ως χορηγός της εκδήλωσης. Επίσης, το TRESemmé, η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών και styling επαγγελματικών προδιαγραφών, στηρίζει το MadWalk 2020. Απευθείας από τα backstages της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η νούμερο 1 μάρκα της Αμερικής είναι εδώ για να χαρίσει επαγγελματικό αποτέλεσμα και ποιότητα στα κομμωτήρια. Σημειώνεται ότι hair and make-up partner του φετινού MadWalk είναι τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Media Τελευταίες ειδήσεις