Παρασκευή, 21 Ιουν.
34oC Αθήνα

Λίτσα Πατέρα: Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ήταν καθόλου ανήσυχη, είναι ζωντανή και ζωηρή όπως πάντα

Λίτσα Πατέρα: Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ήταν καθόλου ανήσυχη, είναι ζωντανή και ζωηρή όπως πάντα

“Όταν έχεις προσπαθήσει να κάνεις το καλύτερο κι ακούγονται ορισμένα πράγματα, τα οποία ίσως είναι κι ανεύθυνα κι ίσως να είναι κι αλήθεια, δεν είναι ωραίο πράγμα ρε παιδιά.” ήταν το μήνυμα που έστειλε η Λίτσα Πατέρα.

Η Λίτσα Πατέρα παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου. Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για το τι μέλλει γενέσθαι τόσο για τον Γιώργο Λιάγκα όσο και την Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, αναφέροντας πως σύντομα θα υπάρξουν νέα.

“Δεν ξέρω παιδιά για τον Γιώργο Λιάγκα, είναι νωρίς. Ίσως την άλλη εβδομάδα να έχουμε κάποια νέα που να μπορούμε να πούμε και να σας βοηθήσουμε.

Ό,τι κι αν ακούγεται, δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε ένα υποθετικό πράγμα και τόσο σοβαρό” ανέφερε αρχικά η Λίτσα Πατέρα και πρόσθεσε:

“Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ήταν καθόλου ανήσυχη. Είναι ζωντανή, χαρούμενη και ζωηρή όπως πάντα. Να σας πω κάτι;

Είμαστε σε μία δουλειά, που υπάρχει κι αγωνία κι ένταση και προσπάθεια.

Όταν έχεις προσπαθήσει να κάνεις το καλύτερο κι ακούγονται ορισμένα πράγματα, τα οποία ίσως είναι κι ανεύθυνα κι ίσως να είναι κι αλήθεια, δεν είναι ωραίο πράγμα ρε παιδιά.”

“Οι πλανήτες είναι πολύ καλοί και τώρα γίνονται πράγματα. Είναι πολύ ωραίες αυτές οι μέρες και προσπαθήστε να κάνει ο καθένας το καλύτερο για τον εαυτό του” κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις