Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

LIVE: Dancing With The Stars 4 – Τελικός

LIVE: Dancing With The Stars 4 – Τελικός

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στον μεγάλο τελικό του show! Ησαΐας Ματιάμπα vs Κατερίνα Στικούδη… ποιος θα είναι ο νικητής του DWTS 4;

Ο μεγάλος τελικός του DWTS 4 είναι εδώ! Οι δύο μονομάχοι, Ησαΐας Ματιάμπα και Κατερίνα Στικούδη, θα βάλουν τα δυνατά τους και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους με τον χορό τους για να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτική επιτροπή, με σκοπό να διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρωτιά!

Ο Ησαίας και η Κατερίνα θα χορέψουν συνολικά τρία τραγούδια και ένα κοινό τραγούδι που θα πρέπει ο καθένας τους να το χορέψει διαφορετικά! 

Στη σκηνή του show θα επιστρέψουν και χορέψουν όλα τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στο Dancing With The Stars 4.

Επιπλέον, συντελεστές από την παράσταση «ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ», έρχονται τη βραδιά του μεγάλου τελικού και παρουσιάζουν αποσπάσματα από το έργο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και άλλοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Πρόκειται για ένα υπερθέαμα σε Σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και Κείμενα Στρατή Πασχάλη, με ηθοποιούς, χορευτές και ακροβάτες που θα συναρπάσει τα παιδιά και θα γοητεύσει τους μεγάλους. Την παράσταση παρουσιάζει η Ελληνική Θεαμάτων στο Παλλάς από τις 8 Φεβρουαρίου.

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στο DWTS 4!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε