Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λόλα Νταϊφα: Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να είναι και η Ιωάννα της Λωραίνης αλλά δεν είναι

Λόλα Νταϊφα: Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να είναι και η Ιωάννα της Λωραίνης αλλά δεν είναι

“Καταπέλτης” η Λόλα Νταϊφά στην τηλεοπτική της συνέντευξη!

Για την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Νίκο Χατζηνικολάου και πολλά ακόμη τηλεοπτικά πρόσωπα τοποθετήθηκε η Λόλα Νταϊφά στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Θανάση Πάτρα και την κάμερα του MEGA Καλημέρα την Τετάρτη.

“Για την Ιωάννα Μαλέσκου είχα ακούσει, γιατί εγώ δεν την έχω δει την κοπέλα, ότι στην Κρητη ήταν πάρα πολύ καλή. Τώρα, αυτό το σάλτο που έκανε από την Κρήτη στην Αθήνα θέλει προσαρμογές.

Μπορεί με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στον κόσμο σου, στο Ηράκλειο, που κινείσαι τόσα χρόνια και με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στο πανελλήνιο. Για τον μεγαλύτερο στίβο φαίνεται ότι δεν τα πήγε καλά” τόνισε, μέσα σε όλα, η Λόλα Νταϊφά.

“Το “Μενεγάκη της Κρήτης” ήταν λάθος. Δεν θα το χρησιμοποιούσα εγώ καθόλου γιατί η Μενεγάκη είναι αυτή που είναι. Αυτή θα μπορούσε να είναι και η… Ιωάννα της Λωραίνης αλλά δεν είναι. Θα υπήρχε άλλος τρόπος λανσαρίσματος”

“Με τον Νίκο Χατζηνικολάου διαφώνησα που το πολύ σοβαρό του ύφος το χάλασε φιλοξενώντας ανθρώπους που δεν ήταν, νομίζω, για το όριο που είχαμε βάλει στην εκπομπή του.

Αλλά ότι είναι άνθρωπος ο οποίος το πάλεψε πολύ, το πάλεψε” συμπλήρωσε, επίσης, η Λόλα Νταϊφά στον Θανάση Πάτρα και την κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις