Media

Λουκία Παπαδάκη: Έριξα σφαλιάρα και ευχαριστήθηκα, δεν το μετάνιωσα ποτέ

Όσα ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη για την εποχή που πρωταγωνιστιούσε στην τηλεοπτική σειρά Λάμψη. 

Στο Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη η Λουκία Παπαδάκη. Η γνωστή ηθοποιός έκανε αναδρομή στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη Λάμψη αλλά και στην πρόταση που της είχε γίνει στον εργασιακό της χώρο και την έκανε να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Λουκία Παπαδάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πληρωνόμασταν καλά εκείνη την εποχή, ναι, δεν είχαμε παράπονο.

Για ένα καθημερινό σίριαλ βέβαια και ειδικά για το βασικό καστ, η δουλειά ήταν τρελή και ατελείωτη. Από τις 8 το πρωί μέχρι και το απόγευμα».

«Είχα μια συνάντηση για δουλειά και η πρόταση είχε και benefits! Από την μία πλευρά, του αλλουνού. Δεν είχα και τα κέφια μου, την έριξα την σφαλιάρα μου και πολύ το ευχαριστήθηκα.

Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εννοείται ότι δεν πήρα τον ρόλο αλλά είχα και μια σκασίλα».

«Δεν είχα ακούσει ποτέ για κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι. Αν τις είχα ακούσει, δεν θα είχα σωπάσει. Δεν ήξερα απολύτως τίποτα από αυτά τα φρικαλέα και τερατώδη που καταγγέλονται.

Αυτό το «κάτι ήξερα», «κάτι είχα ακούσει» δεν το κατάλαβα. Να συνειδητοποιούμε τι λέμε τώρα» πρόσθεσε η Λουκία Παπαδάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega
5