Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

«Λύγισε» η Νίκη Παλληκαράκη για τους γονείς της: Η ορφάνια είναι πάντα δύσκολη

«Λύγισε» η Νίκη Παλληκαράκη για τους γονείς της: Η ορφάνια είναι πάντα δύσκολη

Η απώλεια των γονιών της, πρόσφατα, συγκίνησε τη Νίκη Παλληκαράκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της από την Αθηναΐδα Νέγκα στο «Καλύτερα αργά».

Η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν είδε τη φωτογραφία των γονιών της, μαζί με την ίδια και τον αδερφό της. Η Νίκη Παλληκαράκη αποκάλυψε και τι θα έλεγε στον μικρό εαυτό της.

«Α, ο πατέρας μου και η μάνα μου (…) εδώ βλέπουμε και τον αδελφούλη μου μαζί με μένα. Σε αυτή την μικρή Νίκη, σήμερα, θα της έλεγα: “Μπράβο σου, δεν ξεπούλησες τίποτα”. Πραγματικά το λέω, αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορώ να υπερηφανευτώ».

«Απλώς τώρα είδα και τους δυο μου γονείς, οι οποίοι έφυγαν πρόσφατα… Εντάξει… Εντάξει, νομίζω πως η ορφάνια είναι πάντα δύσκολη. Από την άλλη, όμως, εκλογικεύοντας το, λες: “Για όνομα του Θεού, δηλαδή. Ορφάνεψες σε αυτή την ηλικία και μιλάς;”. Ήταν άνω των 90 χρονών και οι δύο, δηλαδή το έζησαν και εκείνοι και εγώ.

Απλώς είναι το προσωπικό του καθενός μας που πάντα είναι ο πατέρας και η μάνα» πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Νίκη Παλληκαράκη.

 

«Νομίζω πως την πολυτέλεια του χρόνου η δουλειά μας μάς την προσφέρει. “Είμαι 4 με… 94, βγάλτε τον μέσο όρο” όπως λέω πάντα αστεία. Ναι, από την μία είναι η μπούρδα που σου επιτρέπει η δουλειά μας να κάνεις χωρίς κανένα ενδοιασμό και από την άλλη να γίνεσαι εξαιρετικά σοφός».

Media Τελευταίες ειδήσεις