Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

“Λύγισε” στο Survivor η Ελένη Χαμπάρη

“Λύγισε” στο Survivor η Ελένη Χαμπάρη

Δεν συγκράτησε τα δάκρυα της για την υποψηφιότητα στο Survivor!

Με το ένα πόδι στην… Ελλάδα βρίσκεται από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού η Ελένη Χαμπέρη, ύστερα από την ψήφο του Παύλου Γαλακτερού που την έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, η νεαρή διαγωνιζόμενη είχε μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή στο ξεκίνημα της ημέρας που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στην κάμερα.

«Πρώτη φορά υποψήφια. Είμαι πολύ στεναχωρημένη» σημείωσε η Έλενα Χαμπέρη ξεσπώντας σε κλάματα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, στόχος μου ήταν πάντα η επόμενη ημέρα.

Την κάθε μέρα την ζούσα σαν να ήταν μοναδική, σαν να ήταν η τελευταία γιατί όπως έχουμε δει τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακόμη και ένας τραυματισμός μπορεί να σε πετάξει εκτός. Οπότε κάθε μέρα την απολάμβανα γιατί ήταν μοναδική».

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν θέλω να φύγω και συγνώμη τώρα που κλαίω αλλά νιώθω ότι θα φύγω» πρόσθεσε η παίκτρια των Κόκκινων στο Survivor.«Αυτό είναι το παιχνίδι και ήταν λογικό κάποια στιγμή να ψηφιστώ. Για αυτό και δεν νευρίασα με τον Παύλο».

Media Τελευταίες ειδήσεις