Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάγια Τσόκλη: Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της μητέρας μου, αυτή η γυναίκα μου είπε «αχ καημένο ορφανό»

Μάγια Τσόκλη: Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της μητέρας μου, αυτή η γυναίκα μου είπε «αχ καημένο ορφανό»

“Αισθανόμουν ότι δεν απευθυνόταν σε μένα γιατί δεν αισθανόμουν ποτέ καημένο ορφανό” δήλωσε η Μάγια Τσόκλη

Η Μάγια Τσόκλη φιλοξενήθηκε στο Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την απώλεια των γονιών της και την παιδική της ηλικία.

Ειδικότερα, η Μάγια Τσόκλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν αισθάνθηκα ποτέ ορφανή. Ήμουν μικρή, η μητέρα μου πέθανε στο Παρίσι, ο πατέρας μου με έστειλε κατευθείαν στην Αθήνα στη θεία Ελένη η οποία έγινε μετά και η μητέρα μου.

Θυμάμαι πως ήμασταν σε μια πολυκατοικία στην οδό Ασκληπιού και από πάνω έμενα μια πιτσιρίκα με την οποία κάναμε παρέα και έμενε με τους γονείς και την γιαγιά της.

Μου έχει μείνει αξέχαστο, όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της μητέρας μου, ήρθε αυτή η γυναίκα και με έπιασε και μου είπε «αχ καημένο ορφανό». Αισθανόμουν ότι δεν απευθυνόταν σε μένα γιατί δεν αισθανόμουν ποτέ καημένο ορφανό».

«Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν αυτή την καταπληκτική ικανότητα να προσαρμόζονται στα πάντα. Δηλαδή και στα ταξίδια που έχω κάνει και έχω δει τραγικές καταστάσεις, που ούτε μπορούμε να διανοηθούμε εδώ πέρα, έβλεπες τα παιδιά να γελάνε και να παίζουν.

Τα παιδιά προσαρμόζονται οπότε θέλω να πω πως σε έναν θάνατο, που σαφέστατα αφήνει σημάδια χωρίς καμία αμφιβολία, τα παιδιά καταφέρνουν πάντα να προσαρμοστούν και να βρουν τον δρόμο τους» συμπλήρωσε η Μάγια Τσόκλη στην καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις