Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Μαίρη Συνατσάκη: Δεν χάνονται δουλειές με τα podcast, ο Γιώργος Λιάγκας το είπε γιατί βαριόταν το θέμα

Μαίρη Συνατσάκη: Δεν χάνονται δουλειές με τα podcast, ο Γιώργος Λιάγκας το είπε γιατί βαριόταν το θέμα

“Προφανώς δεν στοιχίζει όσο μία τηλεοπτική εκπομπή. Είναι άλλη πλατφόρμα και άλλος τρόπος” είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο pocast της Zoe Pre για την πορεία της στην τηλεόραση και το σχόλιο που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας πως με τα podcast χάνονται δουλειές.

“Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει. Βλέπεις τους ανθρώπους της τηλεόρασης που προσπαθούν να κρατήσουν ένα άλλο όριο ευτυχώς. Δεν λέγονται τα ίδια πράγματα που λέγονταν πριν από 5 χρόνια στην τηλεόραση.

Εγώ στην τηλεόραση υπήρξα εκείνη τη δεκαετία των 20-30. Ως επί το πλείστον ήμουν ένα νεαρό κορίτσι που ήθελε να ικανοποιήσει τον εκάστοτε εργοδότη που μας είχε δώσει μία θέση. Με αφορούσε να κρατήσω τις οδηγίες που μου είχαν δοθεί.

Κανένας δεν ήταν με ένα μαστίγιο στην πλάτη,  απλά υπήρχαν συγκεκριμένες συντεταγμένες. Νομίζω ότι παρεξηγήθηκε ο λόγος μου ότι η τηλεόραση δεν είναι αυθόρμητη. Εγώ μιλώ για ένα τότε.

Είχα καλούς αρχισυντάκτες, που έδιναν βέβαια γραμμή στο γραφείο” ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

  

Για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το podcast σχολίασε: “Δεν χάνονται δουλειές με τα podcast. Ενώ το vlog θα το γυρίσω μόνη μου με την κάμερα και στο podcast έχουμε έναν άνθρωπο που θα μας κάνει ήχο, κάμερα, μοντάζ και είμαστε στο στούντιο.

Προφανώς δεν στοιχίζει όσο μία τηλεοπτική εκπομπή. Είναι άλλη πλατφόρμα και άλλος τρόπος. Εγώ επειδή τον ξέρω προσωπικά τον Γιώργο και έχω δουλέψει, πιστεύω ότι σε εκείνη τη φάση βαριόταν λίγο το θέμα και κάτι μέσα του είπε δεν μου αρέσει”.

Media Τελευταίες ειδήσεις