Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή, Νίκο Μουτσινά: «Ποτέ δεν απαντήσαμε για αυτό το κομμάτι της ζωής μου»

Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή, Νίκο Μουτσινά: «Ποτέ δεν απαντήσαμε για αυτό το κομμάτι της ζωής μου»

Όσα δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της.

Για όσα γράφει για την προσωπική της ζωή η Wikpedia, μίλησε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη στο Dot. με την Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.

«Είμαι ελεύθερη. Μήπως πρέπει να αλλάξει η Wikipedia; Αυτό είναι ένα κομματάκι ζωής, που θέλω να είναι πάντα ένα τρομερό μυστήριο. Τι έγινε εκεί; Τι ήταν αυτό το δημοσίευμα; Να αναρωτιέται ο κόσμος. Το λατρεύω αυτό. Εγώ στην τσεπούλα μου θα το έχω έτσι. Θέλω να σκεφτείτε ό,τι θέλετε για εκείνο το εξώφυλλο που είχε βγει σε εκείνη την εφημερίδα.

Ποτέ δεν απαντήσαμε και ούτε πρόκειται. Αλλά είμαι ελεύθερη να γραφτεί στη Wikipedia».

Αναφορικά με τον Ίαν Στρατή με τον οποίο θα παίξουν μαζί στο μιούζικαλ Hair, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπό μου. Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου. Το λέω με συστολή και ενοχή, γιατί υπάρχει δυσκολία αυτή την περίοδο.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο, λοιπόν, δε μπορώ να κρύψω πόσο τυχερή νιώθω, εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο.

Μας έχει περαστεί λάθος κοινωνικά πιστεύω, ότι στα κομμάτια που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις είναι ωραία η μανούρα. Δεν είναι δημοφιλές το να λες ότι “είμαι ήρεμη”. (…)

Αν έχω μία ευχή για την επόμενη πενταετία, είναι να αισθάνομαι όπως αισθάνομαι τώρα. Ηρεμία. Είναι τέλεια. Όσο γίνεται να κρατήσει περισσότερο, το θέλω».

Media Τελευταίες ειδήσεις