Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαίρη Βιδάλη: Οι γάμοι μου δεν κράτησαν, ήξεραν ότι είμαι ηθοποιός αλλά δεν ήθελαν τη δουλειά μου

Μαίρη Βιδάλη: Οι γάμοι μου δεν κράτησαν, ήξεραν ότι είμαι ηθοποιός αλλά δεν ήθελαν τη δουλειά μου

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα« μίλησε τη Μαίρη Βιδάλη, η οποία έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γάμους και τα διαζύγιά της, αλλά και τα παιδιά της και τις συμβουλές που της δίνουν.

«Στα 5 μου “συνειδητοποίησα” ότι θέλω να γινώ ηθοποιός. Ήμουν μοναχοπαίδι, για αυτό έχω και 3 παιδιά. 5 ήθελα», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι «Ποτέ δεν έβαζα πρώτο το θέμα της δημοτικότητας, το πρώτο ήταν να παίξω πολλούς ρόλους», αναφέρει η Μαίρη Βοδάλη.

«Από αυτή τη δουλειά έβγαλα χρήματα, πριν αποκτήσω το θέατρο, και τα επένδυσα στο θέατρο. Είχα στόχο να έχω ένα δικό μου χώρο για να γεράσω με αξιοπρέπεια», ανέφερε για το θέατρο Διάχρονο.

«Δεν καταφέρνω να τα συνδυάσω όλα: Και στους δυο τομείς, θέατρο και παιδιά, νομίζω έχω ένα μείον. Τα παιδιά μου όταν ήταν μικρά μού έκαναν πολλά παράπονα. Τα πήρα στη δουλειά. Ο γιος μου έπαιξε στο “Καλημέρα ζωή” και η κόρη μου μια σεζόν στο θέατρο. Τα παράπονα σταμάτησαν μετά», είπε για τα παιδιά της, ενώ πρόσθεσε ότι

«Για μια γυναίκα καριέρας το τίμημα δεν είναι τόσο βαρύ όταν έχει την αποδοχή των παιδιών της», είπε στην κάμερα της εκπομπής η Μαίρη Βιδάλη.

«Τα παιδιά μου με συμβουλεύουν συνέχεια και την ακολουθώ τη συμβουλή τους γιατί με αγαπάνε και είναι πιο εξελιγμένα από μένα», συνέχισε στο ίδιο θέμα, προσθέτοντας ότι «Εγγονάκι δε θα ήθελα, θα ήθελα εγγονάκια. Έπρεπε να είμαι γιαγιά πολλά χρόνια τώρα».

«Οι γάμοι μου δεν κράτησαν γιατί πριν παντρευτούμε ήξεραν ότι είμαι ηθοποιός και αφού παντρευτήκαμε δεν ήθελαν τη δουλειά μου. Όταν έχεις μια οικογένεια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις καριέρα», είπε η Μαίρη Βιδάλη για την προσωπική της ζωή.

«Υπήρχε μια εποχή, που οι κκηνοθέτες έλεγαν “μην παίζεις, ρίχτα, φτύστα”, και λέω εγώ δεν μπορώ να παίξω έτσι. Έβλεπα ένα σίριαλ μια φορά και νόμιζα ήταν μεταγλωττισμένο», σχολίασε για το χώρο της τηλεόρασης.

«Και κέρδισα ρόλους με την καλή εμφάνιση και έχασα γιατί κάνανε… άλλη πρόταση», αποκάλυψε η ηθοποιός τονίζοντας ότι «Απολαμβάνω το σανίδι, είναι εθισμός».

«Η περιφέρεια είναι μια δύσκολη απασχόληση, ο περιφερειάρχης δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο και μας έχει βάλει στον ίδιο ρυθμό», ανέφερε για την ενασχόλησή της με τα κοινά, καθώς είναι αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, στην περιφέρεια Αττικής.

«Στο Διάχρονο θέατρο στο Νέο Κόσμο θα ανεβάσουμε το “Επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν”», είπε κλείνοντας σχετικά με τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια.

Media Τελευταίες ειδήσεις