Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαίρη Χρονοπούλου: Όταν σκέφτομαι αυτή τη σχέση, ανατριχιάζω ακόμα

Μαίρη Χρονοπούλου: Όταν σκέφτομαι αυτή τη σχέση, ανατριχιάζω ακόμα

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου για κακοποιητική σχέση που βίωσε στο παρελθόν.

Στην προσωπική της ζωή και όχι μόνο αναφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου όταν βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1.

«Υπήρξαν ένας, δυο σύντροφοι στη ζωή μου που η σχέση μας ήταν πολύ ομαλή, πολύ σεβαστική, πολύ θαυμαστική και διατηρείται μέχρι και σήμερα.

Μετά από 20 χρόνια. Η σχέση μπορεί να τελειώνει αλλά μένουν οι πολύ καλές στιγμές που έχεις περάσει με τον σύντροφο σου» εξομολογήθηκε, αρχικά, η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Όλοι έχουμε περάσει και πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Πείτε μου έναν που δεν έχει περάσει! Από αυτές μαθαίνεις να αποφεύγεις τα άσχημα και να κυνηγάς τα όμορφα. Τίποτα άλλο .Δεν είναι πάντα και από την αρχή τίποτα κακοποιητικό.

Στην αρχή είναι όλα ροζ, ασημένια, χρυσά και αστραφτερά. Μετά όμως στη διαδρομή αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι, η ενδοσυνεννοήση των δυο ατόμων».

«Βεβαίως και έχω ζήσει κακοποιητική σχέση, μια φορά στη ζωή μου, που δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Πολύ άσχημα πράγματα…

Ας μην τα συζητήσουμε! Όταν το σκέφτομαι, ανατριχιάζω ακόμα. Έχω περάσει μια φορά στη ζωή μου πολύ κακοποιητική σχέση. Ξέφυγα με… οκτόμιση χρόνια μετέπειτα απόλυτης μοναξιάς» συμπλήρωσε η Μαίρη Χρονοπούλου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1.

«Δεν είχα να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά μόνο τον εαυτό μου και την εσωτερική μου πάλη. Τίποτα άλλο».

Media Τελευταίες ειδήσεις