Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μάκης Δελαπόρτας: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου μίλαγε μια εβδομάδα γιατί πήγα στα γενέθλια της Μιμής Ντενίση

Μάκης Δελαπόρτας: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου μίλαγε μια εβδομάδα γιατί πήγα στα γενέθλια της Μιμής Ντενίση

Ιστορίες από τους «μεγάλους» του ελληνικού σινεμά μοιράστηκε, ως καλεσμένος στο Στούντιο 4, ο Μάκης Δελαπόρτας. Μια απ’ αυτές αφορούσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ήταν η μοναδική φορά που, όπως είπε ο Μάκης Δελαπόρτας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη του… έκοψε την «καλημέρα». Και αφορμή ήταν η Μιμή Ντενίση, με την οποία ήταν συμμαθητές από τη σχολή και φίλοι.

«Η μοναδική φορά που η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου μίλαγε μια εβδομάδα ήταν όταν με είδε σε εφημερίδα σε γενέθλια της Μιμής Ντενίση. Ήταν προς το τέλος της ζωής της.

Ήμασταν σε ένα εξώφυλλο μαζί τότε, εγώ με την Βουγιουκλάκη -να σε βάλει τότε η Αλίκη δίπλα της, μου λέει ελάτε κ. Παπαμιχαήλ θα σε βάλω δίπλα μου, ήθελε να με εδραιώσει, πίστευε σ’ εμένα. Μπαίνω στο καμαρίνι, είναι στον καθρέφτη, βάφεται και μου λέει:

“Είμαστε εξώφυλλο αυτή τη βδομάδα κι εσύ πας με τη Μιμή Ντενίση στα γενέθλια και κόβεις τούρτες; Γίνεται αυτό;”. Πήγα γιατί είναι φίλη μου, ήμασταν στη δραματική σχολή με τη Μιμή. Δεν μου πέρασε τότε από το μυαλό», εξομολογήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Και συνέχισε: «Τότε όμως τι είχε συμβεί; Η Μιμή Ντενίση είχε τον Παπαμιχαήλ συμπρωταγωνιστή της στο απέναντι θέατρο. Πήρε η Ντενίση τον Παπαμιχαήλ απέναντι από το θέατρο της Αλίκης».

Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε επίσης ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη από τους σταρ του παλιού σινεμά και πως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ κατέρρευσε μετά το θάνατό της.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις