Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μάκης Δελαπόρτας: “Ολοκληρώνει τη σκηνή, παίρνει τα πράγματά της και πάει σπίτι της…”

Μάκης Δελαπόρτας: “Ολοκληρώνει τη σκηνή, παίρνει τα πράγματά της και πάει σπίτι της…”

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο Μάκης Δελαπόρτας στον ΑΝΤ1!

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε, μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο Μάκης Δελαπόρτας την Παρασκευή. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τους σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν ήθελε να του κάνω τη βιογραφία. Ο Κώστας Βουτσάς δεν ήθελε, επίσης, γιατί θεωρούσε ότι μια βιογραφία είναι και το τέλος μιας καριέρας.

Στο φινάλε της ταινίας Μοντέρνα Σταχτοπούτα, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δίνει ένα φιλί στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Αλέκος Σακελλάριος λέει πάμε τη σκηνή. Γίνεται η σκηνή κανονικά και όταν είπε στοπ ο Σακελλάριος, το φιλί συνεχίστηκε. Λέει ξανά στοπ, αλλά το φιλί συνεχιζόταν. Εκεί τους είπαν «εμείς από εδώ και πέρα θα είμαστε μαζί».

Στον Ηλία του 16ου ο Θανάσης Βέγγος δεν ήξερε ότι θα φάει πραγματικά χαστούκια από τον Κώστα Χατζηχρήστο. Είχαν συνεννοηθεί ο Χατζηχρήστος με τον Σακελλάριο ότι θα πάει η σκηνή μια κι έξω, να μην την κάνουν δεύτερη φορά.

Ο Θανάσης Βέγγος ξαφνιάζεται, δεν ξέρει τι να κάνει, να τον πλακώσει κι εκείνος στο ξύλο; Μετά από αυτή τη σκηνή, αυτοί οι δύο δεν ξαναμίλησαν ποτέ. Ο Θανάσης Βέγγος δεν δέχτηκε ποτέ να ξανασυνεργαστεί με τον Χατζηχρήστο μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η Μαίρη Αρώνη ήταν μια πάρα πολύ σημαντική ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, έκανε μόνο πέντε ταινίες. Στην ταινία Μια τρελή… τρελή οικογένεια τον ρόλο της Πάστα Φλώρα ήταν να τον πάρει η Ρένα Βλαχοπούλου και είχε πει η Ρένα «είμαι πολύ μικρή για να κάνω τη μάνα της Τζένης Καρέζη». Είπε ο Δημόπουλος στον Παπαγιαννόπουλο «θα της δώσεις το χαστούκι έτσι όπως ξέρεις εσύ», Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν το πιο γερό χαστούκι στον ελληνικό κινηματογράφο.

Το χαστούκι που βλέπουμε είναι αληθινό. Ξαφνιάζεται η Αρώνη, ολοκληρώνει τη σκηνή, παίρνει τα πράγματά της και πάει σπίτι της. Λέει στον Σακελλάριο «εγώ στην ταινία δεν θα ξανάρθω, δεν επιτρέπεται εμένα να με χαστουκίσει έτσι ο κ. Παπαγιαννόπουλος». Σε μία εβδομάδα πήγε ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος με μια μεγάλη ανθοδέσμη λουλούδια έξω από το σπίτι της Μαίρης Αρώνη, γονατιστός της ζήτησε συγγνώμη και έτσι η Αρώνη επέστρεψε στην ταινία.

Ο Αλέξης Μινωτής ήταν πάρα πολύ σκληρός, προσβλητικός στις πρόβες. Έλεγε «εδώ μιλάω εγώ και ο Αισχύλος, κανείς άλλος», ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Media Τελευταίες ειδήσεις