Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Μάκης Δελαπόρτας: Υπάρχει ένα ειδικό καθεστώς προστασίας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή

Μάκης Δελαπόρτας: Υπάρχει ένα ειδικό καθεστώς προστασίας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή

“Όταν βρέθηκε εκεί απλά μου έγνεψε. Τίποτα άλλο, με χαιρέτησε” ομολογεί ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας, το πρωινό της Παρασκευής (24.05.2024), όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση που έδωσε πρόσφατα μαζί με εκλεκτούς του συναδέλφους  στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

«Ήταν όρθιες όλες οι κοπέλες γύρω στις 200. Κάποιες ημέρες πριν κλείσουμε, εγώ πήγα στις φυλακές και με ξενάγησαν στα κελιά που είναι σαν κοιτώνες με κρεβάτια.

Συνομίλησα με κάποιες και μας αγαπάνε γιατί εκεί βλέπουν συνέχεια τηλεόραση. Ήταν η μόνη από τις κρατούμενες (σ.σ. η Ρούλα Πισπιρίγκου) που δεν επιτρεπόταν να είναι στο προαύλιο μαζί με τις άλλες» περιέγραψε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Υπάρχει ένα ειδικό καθεστώς προστασίας για εκείνη. Ωστόσο, βγαίνοντας στη σκηνή την είδα. Δεν μπορούσε να κατέβει κάτω και απλά μου έγνεψε. Τίποτα άλλο. Με χαιρέτησε.

Δεν θα μπορούσα να πάω να τη δω στο κελί. Είναι, ίσως, η μοναδική περίπτωση που δεν θα μπορούσα να τη δω. Ωστόσο, μοίρασα βιβλία από τη βιβλιογραφία μου και έστειλα σε όλες τις κοπέλες και σε εκείνη.

  

Δεν θα μπορούσα να κάνω κουβέντα μαζί της και δεν θα το ήθελα. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο καθεστώς για εκείνη» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Μάκης Δελαπόρτας.

Media Τελευταίες ειδήσεις