Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μάξιμος Μουμούρης: “Αυτό δεν είναι θεατρική πράξη, είναι μία διαδικασία παρηγορητική”

Μάξιμος Μουμούρης: “Αυτό δεν είναι θεατρική πράξη, είναι μία διαδικασία παρηγορητική”

Μέσω Skype συνδέθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, στην εκπομπή “φλΕΡΤ” ο Μάξιμος Μουμούρης, όπου μίλησε για την κατάσταση που βιώνουμε αλλά και πως μπορεί αν είναι η επόμενη ημέρα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε  για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Φεγγάρι από χαρτί» στο Εθνικό θέατρο, για τα μαθήματα υποκριτικής που παραδίδει μέσω διαδικτύου αλλά και για το πόσο διαφορετικό είναι για τον ίδιο αυτή η καραντίνα συγκριτικά με το προηγούμενη.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Μάξιμος Μουμούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως είναι κάτι που το χάνουμε φέτος, το θέατρο, αλλά θα ξανάρθει. Απλά το live streaming είναι μια διαδικασία παρηγορητική εν μέρει, δεν νομίζω ότι είναι θεατρική πράξη. Η θεατρική πράξη προαπαιτεί τον ηθοποιό με τον θεατή την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο».

«Όμως το ότι γίνεται ένα γεγονός εκείνη τη στιγμή κάπου αλλού και δεν υπάρχει αυτή η επικινδυνότητα που υπάρχει, σήμερα, στην κοινή παρουσία των δύο, ίσως δίνει ένα άλλο ενδιαφέρον» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Το μέσο είναι διαφορετικό και δεν μιλάμε για παράσταση αλλά κινηματογράφηση μιας διαδικασίας θεατρικής χωρίς κόσμο».

Καθ’ όλα ειλικρινής ο Μάξιμος Μουμούρης στο «φλΕΡΤ»…

Media Τελευταίες ειδήσεις