Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μανώλης Κονταρός: 11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός

Μανώλης Κονταρός: 11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός

«Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά που τον ανεβαίνω κάθε μέρα», λέει ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο τραγουδιστής και μουσικός μίλησε για τη ζωή του μετά το ατύχημα, τις συμβουλές του πατέρα του και τη μεγάλη επιτυχία του νέου του τραγουδιού, «Σ’ αγαπάω αλλά».

«“Σ’ αγαπάω αλλά” είναι το νέο μου τραγούδι, σε συνεργασία με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νατάσα Θεοδωρίδου, γιατί μέσα από τη συνεργασία μου με εκείνη γνώρισα και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Δική της ήταν η ιδέα να συνεργαστούμε με τον Πέτρο.

Εκείνη μας καθοδήγησε. Την αγαπάω πολύ. Με αγγίζει ο στίχος του “Σ’ αγαπάω αλλά”. Νομίζω ότι ο Πέτρος έγραψε ένα τραγούδι για τον Κονταρό», είπε ο Μανώλης Κονταρός για το νέο του τραγούδι.

Ο Μανώλης Κονταρός είπε στη συνέχεια: «Κάθε άνθρωπος όταν αγαπά πρέπει να είναι ο εαυτός του. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αυτό που είμαι και να μην προσποιούμαι κάτι άλλο. Ο πατέρας μου ήταν γνώστης του ριζίτικου τραγουδιού, έτσι, και μέσα από τις παρέες, αγάπησα την παράδοσή μας, χόρευα κιόλας. Μου άρεσε πολύ ο χορός.

Στερούμαι το χορό τώρα και μου λείπει πολύ. Η μαντινάδα είναι τρόπος έκφρασης, ο καθένας αντλεί την έμπνευσή του από το τι νιώθει».

Ο Μανώλης Κονταρός αναφέρθηκε και στο σοβαρό ατύχημα που είχε: «11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός, αφού παρέμεινα στη ζωή.

Θυμάμαι τα πάντα από το ατύχημα. Τις πρώτες ημέρες μετά το ατύχημα ψιλοέπεσα, αλλά μετά όλα καλά. Ο κάθε άνθρωπος όταν συμβεί κάτι λέει “γιατί;”, αλλά το να καθόμαστε πάνω στο πρόβλημα δεν ωφελεί.

Προχωράμε μπροστά. Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα που τον ανεβαίνω κάθε μέρα. Στο νοσοκομείο στη Γερμανία έρχονταν συνέχεια φίλοι μου από την Ελλάδα, μετέτρεπαν το δωμάτιο σε ταβερνάκι. Έφερναν μουσικά όργανα και κάναμε παρέα, με έκαναν χαρούμενο».

«Πέρυσι έχασα τον πατέρα μου, έτσι είναι η ροή της ζωής. Μου λείπει, αλλά με συνοδεύουν πολλά πράγματα και οι συμβουλές του. Ο πατέρας μου μού έλεγε αν θέλω να με σέβονται οι συνάνθρωποί μου, να τους σέβομαι. Το επώνυμό μου είναι Κονταράκης, όχι Κονταρός», είπε κλείνοντας ο Μανώλης Κονταρός.

Media Τελευταίες ειδήσεις