Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μάνος Ιωάννου: Δεν έχω παραπονεθεί, βγήκα στη δουλειά όταν άρχισε η κρίση

Μάνος Ιωάννου: Δεν έχω παραπονεθεί, βγήκα στη δουλειά όταν άρχισε η κρίση

“Ευτυχώς, δούλευα όλα αυτά τα χρόνια, οπότε δεν μου επιτρέπεται να παραπονιέμαι” ανέφερε ο Μάνος Ιωάννου.

Ο Μάνος Ιωάννου έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την άνθιση της ελληνικής μυθοπλασίας και για το πόσο ανοιχτός είναι ο χώρος της υποκριτικής.

Έπαιξες και στη νέα ταινία του Κώστα Χαραλάμπους, στον «Καπετάν Μιχάλη», βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη.

Είναι η δεύτερη ταινία μου αυτή, πάλι με τον ίδιο σκηνοθέτη. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Όλα τα γυρίσματα έγιναν στην Κρήτη, σε περισσότερα από 40 σημεία, αναπαριστώντας όσο γίνεται τη λεβεντιά της Κρήτης και της ελληνικής ψυχής. Ο Αιμίλιος Χειλάκης υποδύεται τον καπετάν Μιχάλη και παίζουν ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Τζένη Καζάκου. Εγώ κάνω τον ανιψιό του, τον Κοσμά, που έρχεται από τη Γαλλία για να βάλει μυαλό στον θείο του και να μην μπει στον πόλεμο που θέλουν οι Κρητικοί εναντίον των Τούρκων.

Με τις «Άγριες Μέλισσες» είδαμε πολλούς ηθοποιούς αφοσιωμένους στο θέατρο να παίζουν σε τηλεοπτικές σειρές. Εσύ που αγαπάς την τηλεόραση, αισθάνθηκες παραγκωνισμένος;

Καθόλου. Δεν έχω παραπονεθεί, δόξα τω Θεώ. Βγήκα στη δουλειά όταν άρχισε η κρίση, οι διαφημιστικές εταιρείες και τα γραφεία τηλεοπτικών παραγωγών έκλειναν και εμείς ψάχναμε για δουλειά κάθε χρόνο. Ευτυχώς, δούλευα όλα αυτά τα χρόνια, οπότε δεν μου επιτρέπεται να παραπονιέμαι. Ακόμα και τη χρονιά που πέρασε, δούλεψα στο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» ή και εν μέσω κορονοϊού ήμουν στο «Έλα στη θέση μου». Τώρα για τους ηθοποιούς του θεάτρου… όλοι ηθοποιοί είμαστε, άλλος αφιερώνεται εδώ και άλλος εκεί. Το επάγγελμα είναι ανοιχτό και είναι υπέροχο να βλέπεις ωραίες δουλειές με εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Media Τελευταίες ειδήσεις