Κυριακή, 25 Φεβ.
19oC Αθήνα

Μάνος Ιωάννου: Την “είχα ακούσει” με το επάγγελμα που κάνω

Μάνος Ιωάννου: Την “είχα ακούσει” με το επάγγελμα που κάνω

«Δεν έχω σκεφτεί να δημιουργήσω οικογένεια, με τρομάζουν οι ευθύνες» ανέφερε ο Μάνος Ιωάννου.

Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε στο Mega Καλημέρα και στην Βασιλική Μπασιούρη για τον λόγο που δεν προχωρούν οι σχέσεις του στο επόμενο βήμα και τον λόγο που δεν έχει σκεφτεί να δημιουργήσει οικογένεια.

«Έχω βρεθεί με μηδέν ευρώ στην τσέπη, έχω περάσει εβδομάδα χωρίς καθόλου λεφτά. Έχουν περάσει αρκετά χρήματα από τα χέρια μου αλλά τα σπαταλούσα σε μηχανές και αυτοκίνητα. Χρωστάω στην Εφορία».

Ο Μάνος Ιωάννου παραδέχεται με ειλικρίνεια: «Είμαι “το παιδί της μαμάς” αλλά δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου μαζί της γιατί σχολιάζει και δεν μπορώ. Η μητέρα μου σε όλες τις σχέσεις μου τα βρίσκει με τα κορίτσια μου και παίρνει το μέρος τους και μετά βγαίνω εγώ ο κακός».

Για την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Το ότι δεν προχωράω στις σχέσεις μου ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου και το ότι έχω νεύρα και ξυπνάω στραβά. Βάζω τους φίλους μου πρώτα και μετά όλα τα άλλα γιατί με τους φίλους μου περνάω καλύτερα. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο, έχω ονειρευτεί ότι παντρεύομαι άλλα ξυπνάω το πρωί και μου φεύγει».

  

«Δεν έχω σκεφτεί να δημιουργήσω οικογένεια, με τρομάζουν οι ευθύνες. Στο παρελθόν την ‘είχα ακούσει’ με το επάγγελμα που κάνω. Το φλερτ παίζει τον μεγαλύτερο ρολό στη ζωή μου».

Ο Μάνος Ιωάννου πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική ταινία «Captain Μιχάλης».

Media Τελευταίες ειδήσεις