Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάνος Καζαμίας: Η Μελίνα Μερκούρη μου είπε ότι θα περάσεις πάρα πολύ δύσκολα ως ηθοποιός

Μάνος Καζαμίας: Η Μελίνα Μερκούρη μου είπε ότι θα περάσεις πάρα πολύ δύσκολα ως ηθοποιός

«Με ρώτησε αν έχω λεφτά, κατάλαβε ότι δεν είχα και μου είπε πού να πάω να με ενημερώσουν, να κινηθώ για να δώσω εξετάσεις» σημείωσε ο Μάνος Καζαμίας.

Ο Μάνος Καζαμίας ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για την στιγμή που συνάντησε από κοντά την Μελίνα Μερκούρη για να την ρωτήσει πως να γίνει ηθοποιός.

«Πήγα στο Υπουργείο Πολιτισμού, για να ρωτήσω πώς μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός. Μου είπαν ότι από ‘κει θα πάρεις τις πληροφορίες. Ήμουν πιτσιρικάς, δούλευα, πήγαινα κάτι εισιτήρια με το μηχανάκι δεξιά-αριστερά», αναφέρει ο Μάνος Καζαμίας.

«Γελούσαν κάποιοι που με είδαν εκεί και την ώρα που έμπαινε τυχαία συναντηθήκαμε. Της είπαν ότι θέλω να γίνω ηθοποιός.

Πήγαμε σε ένα γραφείο, μου έγραψε δύο βιβλία που έπρεπε να διαβάσω, αν θέλω να γίνω ηθοποιός, και μου είπε ότι θα περάσεις πολύ δύσκολα», περιγράφει στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

«Με ρώτησε αν έχω λεφτά, κατάλαβε ότι δεν είχα και μου είπε πού να πάω να με ενημερώσουν, να κινηθώ για να δώσω εξετάσεις», σημειώνει ο Μάνος Καζαμίας.

«Υπήρξε στιγμή που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Μεγάλωνα και έβλεπα ότι ζορίζομαι πάρα πολύ επαγγελματικά. Είχα ικανότητες να κάνω κι άλλα πράγματα για να βγάζω χρήματα και να επιβιώνω έτσι όπως θέλω εγώ.

Πολλοί θέλησαν να γίνουμε συνέταιροι στην εστίαση αλλά κατάλαβα ότι δε μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα και μου βγήκε σε καλό τελικά», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Μάνος Καζαμίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις