Τετάρτη, 19 Ιουν.
35oC Αθήνα

Μάνος Νιφλής: Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το OPEN

Μάνος Νιφλής: Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το OPEN

Έτσι ευχαρίστησε ο Μάνος Νιφλής τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Για τελευταία φορά στην πρωινή ζώνη του OPEN βρέθηκε ο Μάνος Νιφλής την Παρασκευή, μιας και έπεσε η οριστική αυλαία για την εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία”. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο έμπειρος δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω social media πως κάπου εδώ ολοκληρώνεται και η συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μάνος Νιφλής μοιράστηκε τα εξής με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το TV Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για το σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά».

Στην Γεωργία Λινάδρου που σήκωσε το βάρος της αρχισυνταξίας, τον Σπύρο Φρεμεντίτη, την Αγαθή Χατζή, τον Φάνη Καραμπατσάκη, την Δήμητρα Σέκη, Μαρία Ζαφειρίου, τον Νίκο Γιαπρακά, τον Αντώνης Τσολναράς, τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και όλους τους τεχνικούς του καναλιού.

 

Χρύσα Φώσκολου σ’ ευχαριστώ διότι μαζί μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και μάθαμε ο ένας από τον άλλο» καταλήγει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην ανάρτηση του.

Media Τελευταίες ειδήσεις