Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαντώ Γαστεράτου: Δεν μου λείπει η τηλεόραση

Μαντώ Γαστεράτου: Δεν μου λείπει η τηλεόραση

«Ήταν ανάγκη μου να αποστασιοποιηθώ και να κάτω περισσότερα με τα παιδιά και να αποκτήσουμε πιο βαθιά σύνδεση» ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

Την Μαντώ Γαστεράτου συνάντησε η Χριστιάνα Κοχλατζή για το Happy Day, η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός πως είναι πλέον σύμβουλος υγείας και την ανάγκη που είχε να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση.

«Είμαι σύμβουλος υγείας σε πρακτική εξάσκηση και ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση. Βρίσκομαι στην ομαδική ψυχοθεραπεία τώρα σε μία δομή όπου βλέπουμε διάφορα περιστατικά.

Τώρα όσον αφορά σε αυτό το πλαίσιο το ρόλο της μητέρας σίγουρα με τους θεραπευόμενους το διερευνούμε» είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, αν έκανα κάτι στην τηλεόραση θα ήταν στα πλαίσια αυτού που κάνω.

Επίσης, έχει να κάνει με κομμάτια πολύ πιο εσωτερικά και βαθιά, με ναρκισσιστικά ελλείματα, με ματαιώσεις. Δηλαδή για εμένα όταν ξέρεις ότι τη μία στιγμή αποθεώνεσαι και γίνεσαι αποδεκτός, την άλλη στιγμή μπορεί να αισθανθείς μεγάλη ματαίωση.

 

Μου έχει συμβεί, αλλά ευτυχώς είχα την τύχη και την επιλογή να χτίζω τη ψυχική ανθεκτικότητα» δήλωσε η Μαντώ Γαστεράτου, ενώ κατέληξε για την αποχή της από τα media: «Ήταν ανάγκη μου να αποστασιοποιηθώ και να κάτω περισσότερα με τα παιδιά και να αποκτήσουμε πιο βαθιά σύνδεση».

Media Τελευταίες ειδήσεις