Τρίτη, 18 Ιουν.
35oC Αθήνα

Μαντώ: Οι Έλληνες είμαστε γκρινιάρηδες για την Eurovision, είχα ακούσει και γω σχόλια για το φόρεμα

Μαντώ: Οι Έλληνες είμαστε γκρινιάρηδες για την Eurovision, είχα ακούσει και γω σχόλια για το φόρεμα

“Το φόρεμα ήταν όμως που έμεινε, όλοι το θυμούνται και με ρωτάνε αν το έχω ακόμα” δηλώνει η Μαντώ.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή, στην προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision αλλά και στα σχόλια που δέχθηκε η ίδια όταν βρέθηκε στον διαγωνισμό αναφέρθηκε η Μαντώ στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη στον ΑΝΤ1.

“Έχουν υπάρξει αρκετές ιστορίες στη νύχτα, από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα στη νύχτα.

Τα έχω αντιμετωπίσει όμως όλα πάντα με ψυχραιμία και αρκετή δύναμη. Έχει συμβεί να χάσω και δουλειά, γιατί είπα κάποιο όχι, με όποιο ρίσκο” εξομολογήθηκε, αρχικά, η αγαπημένη τραγουδίστρια.

“Ήταν πολύ καλό το performance της Μαρίνας Σάττι γι’ αυτό που ήθελε να δείξει και γι’ αυτό που επέλεξε να κάνει. Ήταν άρτιο αυτό που είδα εγώ και η θέση, που πήρε, ήταν μια χαρά.

Στα σχόλια οι Έλληνες είμαστε γκρινιάρηδες, το ξέρουμε αυτό. Και γω είχα ακούσει κάποια σχόλια, ευτυχώς όχι πολλά, που έλεγαν για το φόρεμα. Τελικά όμως το φόρεμα ήταν που έμεινε, όλοι το θυμούνται και με ρωτάνε αν το έχω ακόμα”.

“Μια χαρά μου φάνηκε και η επιστροφή της Σερτάμπ στη σκηνή της Eurovision. Χαίρομαι που συνεχίζει και διατηρεί ακόμα την φωνή της, πολύ χάρηκα.

Είχαμε επαφές την περίοδο που κάναμε μαζί ένα ντουέτο, όταν είχε έρθει εκείνη στην Αθήνα” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, η Μαντώ στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις