Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Αναστασοπούλου: Ξανά θετική στον κορονοϊό – Το έμαθε την ώρα της εκπομπής

Μαρία Αναστασοπούλου: Ξανά θετική στον κορονοϊό – Το έμαθε την ώρα της εκπομπής

Η Μαρία Αναστασοπούλου νοσεί με κορονοϊό, με το τεστ της να βγαίνει θετικό λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» σήμερα (07.12.2022).

Η Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίστηκε κανονικά στη θέση της, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, όταν ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια του προγράμματος πως το τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που έκανε, πριν μπει στο πλατό, βγήκε θετικό.

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, πάντα υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι και για τη δική μας ασφάλεια και για όλων όσων εργάζονται εδώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά, είναι θετικό. Για πέντε μέρες, δυστυχώς, δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ κι έφυγε», συμπλήρωσε στη συνέχεια και υποδέχτηκε στο πλατό τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

Στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και ανέφερε: «Με ξαναθυμήθηκε, παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».

Media Τελευταίες ειδήσεις