Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρία Αντωνά: Περιμένουμε και το εκλογικό αποτέλεσμα για να δούμε τι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο κανάλι

Μαρία Αντωνά: Περιμένουμε και το εκλογικό αποτέλεσμα για να δούμε τι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο κανάλι

“Έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα, δεν μπορώ να πω ότι συγκεκριμένα με το Open είναι αβέβαιη η κατάσταση” δήλωσε η Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και αν θα συνεχίσει του χρόνου μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

“Έχει γίνει ήδη μια συζήτηση. Βέβαια, περιμένουμε και το εκλογικό αποτέλεσμα για να δούμε τις τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο κανάλι. Είμαστε σε μία φάση αναμονής κι υπάρχει ενδιαφέρον κι ωραίες προτασούλες. Δίνουμε προτεραιότητα στο κομμάτι της Μπέττυς, τι θα κάνει, που θα αποφασίσει να είναι τι μέλλει γενέσθαι. Από εκεί κι έπειτα θα αποφασίσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα” ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

“Αυτό που αγαπώ πάρα πολύ και με αυτό που συστήθηκα στο τηλεοπτικό κοινό είναι το κομμάτι της μουσικής. Κάνω χρόνια ραδιόφωνο, έχω πολλές γνώσεις σε αυτό το κομμάτι, οπότε σίγουρα θα με ενδιέφερε. Θα μπορούσα να κάνω κάτι μουσικό, να έχει chart, μουσικό σόου. Θα με έβλεπα σε κάτι τέτοιο και θα το έκανα με μεγάλη αγάπη. Αγαπώ πολύ την μουσική.” πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.

 

“Έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα, δεν μπορώ να πω ότι συγκεκριμένα με το Open είναι αβέβαιη η κατάσταση. Ζούμε για το σήμερα. Η δουλειά μας είναι αβέβαιη έτσι κι αλλιώς από την φύση της, οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι με προβληματίζει γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση και με την διοίκηση και με τα στελέχη και πάντα οι άνθρωποι θα συζητήσουν και θα μας μιλήσουν κι από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει” κατέληξε.

Media Τελευταίες ειδήσεις