Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρία Αντωνά: Προσπαθούσαν να χτίσουν ένα ριάλιτι έξω, να βγαίνω έξαλλη σε όλες τις εκπομπές

Μαρία Αντωνά: Προσπαθούσαν να χτίσουν ένα ριάλιτι έξω, να βγαίνω έξαλλη σε όλες τις εκπομπές

“Ποταμός” η Μαρία Αντωνά στο πρωινό του OPEN!

Την πρόσφατη συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη, όπου και παραδέχθηκε την πικρία που αισθάνεται από την παραγωγή του Survivor, σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα με την πρωινή της παρέα στο OPEN όπου και η Μαρία Αντωνά θέλησε να κάνει μια πολύ σαφή, πλην αιχμηρή, τοποθέτηση στον τηλεοπτικό αέρα.

«Μιλάμε για έναν τρομερά επιδεικτικό τρόπο απαξίωσης… σαν να χάρηκαν ότι σε εκδικηθήκαμε και δεν είσαι ο καλύτερος, είσαι δεύτερος.

Ακόμα και αυτό το πλάνο το στατικό, το οποίο έγινε σε μένα, που με ήθελαν βιδωμένη σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση που την ημέρα του τελικού δεν μπορούσα να χαιρετήσω φίλους μου, να κάτσω με την οικογένειά μου και με ήθελαν σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο» τόνισε αρχικά η νεαρή παρουσιάστρια.

«Κι επειδή εκείνη τη μέρα ήμουν κι εγώ λίγο χαμένη στις σκέψεις μου με όλα αυτά που γινόντουσαν, δεν το είχα σκεφτεί παρότι είμαι της δουλειάς.

Δεν σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι αυτό μπορεί να γίνει επίτηδες. Το ότι ο σκηνοθέτης σκέφτηκε να δείξει αυτό το πλάνο που βλέπεις μόνο τη στεναχώρια ενός ανθρώπου».

«Όλους τους μήνες προσπαθούσαν να χτίσουν ένα reality έξω, να βγαίνω εγώ σε όλες τις εκπομπές έξαλλη.

Δεν τους βγήκε αυτό το κομμάτι και το έκαναν μέχρι την τηλευταία στιγμή λες και ήθελαν να μας εκδικηθούν, να μας υποτιμήσουν, να μας ξεφτιλίσουν, δεν ξέρω τι ήθελαν» είπε με σαφήνεια η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή του OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις