Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρία Φιλίππου για metoo: «Το θέατρο δεν είναι αυτό, είναι κάτι πολύ όμορφο, είναι φως, είναι μαγεία»

Μαρία Φιλίππου για metoo: «Το θέατρο δεν είναι αυτό, είναι κάτι πολύ όμορφο, είναι φως, είναι μαγεία»

«Αρρωστήσαμε με όσα ακούσαμε, περπάταγα και μίλαγα μόνη μου», λέει η Μαρία Φιλίππου.

Η Μαρία Φιλίππου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για το ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», για το κίνημα metoo και για την παράσταση «Συνοικία το όνειρο» που πρωταγωνιστεί.

«Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου στη Γη της Ελιάς. Η μυθοπλασία γυρνάει στη ρίζα. Έχω την τύχη να δουλεύω στη σειρά με υπέροχους ηθοποιούς και ανθρώπους που εκτιμώ.

Η Μέλπω είναι ένας κόντρα ρόλος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ μια μάνα να αφήνει το παιδί της. Είναι για μένα αδιανόητο. Για να παίξω τον ρόλο πρέπει να τη δικαιολογήσω αλλιώς δεν θα μπορούσα», είπε αρχικά η Μαρία Φιλίππου.

Για το κίνημα metoo, η Μαρία Φιλίππου είπε: «Το θέατρο ξεκαθάρισε τη θέση του. Πήρε θέση. Εγώ δεν το έκανα γιατί ντρεπόμουν να το κάνω. Οι υποθέσεις έχουν πάει στη δικαιοσύνη και πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Εμείς ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Είπαμε τι γίνεται. Όμως δεν πρέπει και οι άλλοι κλάδοι να το κάνουν;».

«Το θέατρο δεν είναι αυτό. Είναι κάτι πολύ όμορφο, είναι φως, είναι μαγεία και δεν θέλω να μπλέκουμε τα πράγματα. Είπαμε και λέμε ακόμα. Ακόμα γίνονται καταγγελίες. Τα μίντια που έχουν δύναμη πρέπει να φωτίσουν την ωραία πλευρά του θεάτρου.

Με όσα ακούσαμε αρρωστήσαμε. Περπάταγα και μίλαγα μόνη μου. Πάντα ξέραμε για τέτοια περιστατικά», πρόσθεσε επίσης η Μαρία Φιλίππου.

Media Τελευταίες ειδήσεις