Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρία Φραγκάκη: Δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου, δεν την γνωρίζω

Μαρία Φραγκάκη: Δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου, δεν την γνωρίζω

“Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε εκείνη” ξεκαθαρίζει η Μαρία Φραγκάκη

Την Μαρία Φραγκάκη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και η κάμερα του Breakfast@Star σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο και τοποθετήθηκε τόσο για τη φημολογούμενη κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και την… μεταστροφή του ΣΚΑΪ.

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Ιωάννα, ούτε αναφέρθηκα ποτέ σε εκείνη και δεν τη γνωρίζω προσωπικά. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι καλό είναι να μην επιρρίπτουμε ευθύνες ούτε σε κατάρες, ούτε σε σκοτεινές ανώτερες δυνάμεις αλλά να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας» εξήγησε αρχικά η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην τηλεοπτική της εκπομπή.

«Είναι πολλά τα «αν», οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικά σενάρια. Δεν έχω καμία ενημέρωση για οτιδήποτε και είναι και πολύ νωρίς. Έχουμε ακόμα μήνες μπροστά μας. Εγώ φέτος συνεργάζομαι με τη Φαίη και με τον ΣΚΑΪ και είμαι πολύ χαρούμενη και για τα δύο».

«Δεν έχω καμία ενημέρωση ότι ο ΣΚΑΪ θα γίνει αμιγώς ενημερωτικός και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Έχει βγει κάποια ανακοίνωση;

Τι να σχολιάσω εγώ τώρα σε υποθετικά σενάρια, σε ψίθυρους στους διαδρόμους και σε φημολογία;

Μπορεί και να ισχύει, δεν λέω, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι γιατί δεν ξέρω κάτι επίσημα» τόνισε εν συνεχεία, με χαμόγελο, η Μαρία Φραγκάκη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις