Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μαρία Ηλιάκη: Είχα λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα 3-4 φορές

Μαρία Ηλιάκη: Είχα λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα 3-4 φορές

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μαμά-δες» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ1 η Τζένη Θεωνά βρέθηκε σήμερα (17.09.2023) η Μαρία Ηλιάκη. Και μίλησε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε.

«Όταν σου ανακοινώνουν ότι είσαι έγκυος, δεν το πολυπιστεύεις στην αρχή. Έχεις μια χαρά για αυτό που θα έρθει αλλά εγώ την είδα την εγκυμοσύνη λίγο σαν project, όπως βλέπω όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Ήξερα ότι αυτούς τους 9 μήνες οφείλω να τα κάνω όλα σωστά», είπε αρχικά στη Τζένη Θεωνά η Μαρία Ηλιάκη.

«Προσπάθησα να τα κάνω, γιατί είχα λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα πολλούς εμετούς. Υπερέμεση λέγεται, νοσηλεύτηκα 3-4 φορές, σταμάτησε στους 6 μήνες.

Τρεις μήνες δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήμουν με τους ορούς. Μία φορά τον μήνα με περίμεναν ότι θα νοσηλευτώ. Έμεινα 6 μήνες στην Ελβετία και εκεί γέννησα.

Βέβαια, η στιγμή εκείνη δεν ήταν πολύ συγκινητική. Ενώ πήγα πολύ άνετη και κουλ στο μαιευτήριο, μόλις με ξάπλωσαν στο κρεβάτι, με έπιασε ένα τρέμουλο, να κλαίω. Μου βγήκε μεγάλος φόβος, δεν ξέρω γιατί», εξομολογήθηκε Μαρία Ηλιάκη.

 

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Και ναι και όχι. Ας μη γελιόμαστε, η μητρότητα είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα.

 

Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα τσακ δύσκολο. Τα παιδιά θέλουν μία ευτυχισμένη μάνα, όχι μία θυσιασμένη».

Media Τελευταίες ειδήσεις