Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Καβογιάννη: Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη

Μαρία Καβογιάννη: Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη

Στη θρυλική “Ντόλτσε βίτα” επέστρεψε, μέσα από το MEGA, η Μαρία Καβογιάννη

Παρασκήνια και άγνωστες ιστορίες από το αγαπημένο σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού αναπόλησε η Μαρία Καβογιάννη μιλώντας την Τετάρτη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

«Το σενάριο της σειράς ήταν εξαιρετικό, με σπάνιο χιούμορ. Όλοι οι συνεργάτες ήταν καταπληκτικοί. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων όταν μας συναντούσαν στον δρόμο ήταν πολύ θετικές και μας ένιωθαν οικείους.

Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου είχα πολύ άγχος και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Η Άννα Παναγιωτοπούλου με βοήθησε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Μαρία Καβογιάννη.

Η Μαρία Καβογιάννη είπε στη συνέχεια: «Η Ασπασία μου άρεσε γιατί έβλεπε τα πράγματα με μια δική της οπτική, παράλογη, αλλά με χιούμορ. Ισχύει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήμουν έγκυος στην κόρη μου.

Υπήρχε ένα παρασκήνιο στη σκηνή με το “I will survive”, που έπρεπε να συγυρίζω και να το λέω δύο φορές».

«Εγώ όμως δεν σταμάταγα να το τραγουδάω και συνέχιζα χωρίς να καταλαβαίνω γιατί με αφήνουν τόση ώρα. Γέλαγαν όλοι στο γύρισμα. Μία δύσκολη στιγμή που θυμάμαι ήταν στην Κέρκυρα, όταν με τραβούσαν ενώ περπατούσαμε στα καλντερίμια, ώσπου με έχασαν κι εγώ έπαιζα μόνη μου.

Επίσης πολύ αστεία στιγμή ήταν όταν τραγουδούσα “Μακαρένια”, κάνοντάς το λάθος. Έμαθα πολύ αργότερα τι είναι ο κορμοράνος, είναι ένα είδος πουλιού.

Στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε όλοι συγκινηθεί», πρόσθεσε επίσης η Μαρία Καβογιάννη.

Media Τελευταίες ειδήσεις