Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μαρία Καβογιάννη: Στο Ντόλτσε Βίτα ήμουν έγκυος κι η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα

Μαρία Καβογιάννη: Στο Ντόλτσε Βίτα ήμουν έγκυος κι η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα

“Δεν ήθελαν τα παιδιά που έγραφαν, ενώ τους το είχα προτείνει, να δείξουν ότι η Ασπασία μπορεί να έπαθε ένα ανεμογκάστρι και έτσι αναγκαστικά φουσκώνοντας η κοιλιά έπρεπε κάπως να την κρύβουν” ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη.

Απόσπασμα από την εκπομπή Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά προβλήθηκε από το Happy Day, όπου καλεσμένη θα είναι η Μαρία Καβογιάννη. Η επιτυχημένη ηθοποιός θα μιλήσει μεταξύ άλλων για το ρόλο της Ασπασίας από το Ντόλτσε Βίτα, που την έκανε ευρύτερα γνωστή.

Ειδικότερα, η Μαρία Καβογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν έγκυος στα γυρίσματα για το Ντόλτσε Βίτα και ήταν μια αστεία εμπειρία γιατί η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα!

Δεν ήθελαν τα παιδιά που έγραφαν, ενώ τους το είχα προτείνει, να δείξουν ότι η Ασπασία μπορεί αν έπαθε ένα ανεμογκάστρι και έτσι αναγκαστικά φουσκώνοντας η κοιλιά έπρεπε κάπως να την κρύβουν».

«Έτσι λοιπόν σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία τα κρατούσα και όσο φούσκωνε η κοιλιά μου έκαναν πολλά κοντινά» συμπλήρωσε η Μαρία Καβογιάννη στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Τζένη Θεωνά. «Η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας».

Media Τελευταίες ειδήσεις