Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Κίτσου: Με εξοργίζει που γράφουν πολλά ψέματα για μένα

Μαρία Κίτσου: Με εξοργίζει που γράφουν πολλά ψέματα για μένα

Ξεσπάθωσε η Μαρία Κίτσου για ψευδή δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή!

Με λόγο αιχμηρό μίλησε η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς “Άγριες Μέλισσες” στο MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Μέσα σε όλα, εστίασε στα δημοσιεύματα που αφορά την προσωπική της ζωή και την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

«Ασχολούνται δυστυχώς με την ζωή μου και το χειρότερο είναι ότι ασχολούνται με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Δηλαδή γράφοντας ψέματα για λίγα κλικ…

Πολλά ψέματα έχουν γράψει, κυρίως ψέματα και αυτό με εξοργίζει. Πάνε να καρπωθούν μια επιτυχία ενός ανθρώπου αναξιόπιστα έντυπα τα οποία δυστυχώς βλέπω να αναπαράγονται και από πιο αξιόπιστες πηγές. Αυτό με λυπεί πάρα πολύ» παραδέχθηκε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου.

Επίσης, πρόσθεσε πως «η ζωή είναι ένας στρόβιλος. Έχει τα πάνω της, τα κάτω της, τα άσχημα της, τα ευχάριστα της.

Έχει επιτυχίες και δραματικά γεγονότα αλλά το θέμα είναι να αγαπάς τον στρόβιλο. Δεν υπάρχει άλλη ευτυχία παρά μόνο ζωή και πρέπει να την αγαπάς με ότι κι αν σου φέρει».

«Βεβαίως και έχω συμβουλευτεί ειδικό. Και ψυχοθεραπεία έχω κάνει στο παρελθόν και κάνω ακόμα. Νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε έναν σύμβουλο με το που γεννιόμαστε. Δεν γίνεται αλλιώς, η ζωή είναι μια τρέλα» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

«Φυσικά και το καταλάβαινα, ήταν πολύ δύσκολο. Ένιωθα πραγματικά ότι έχω βουλιάξει και είχα φτάσει στο σημείο να μην θέλω να βλέπω άνθρωπο.

Πάντα υπήρχε όμως η κραυγή για ζωή και η κραυγή για βοήθεια, δεν το πέρασα ποτέ μόνη μου». «Ζητούσα από τους δικούς μου ανθρώπους να με στηρίξουν, έκανα την θεραπεία μου, την αγωγή μου και βγήκα από το σκοτάδι μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις