Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Κορινθίου: Με λυπεί πολύ αυτό που συμβαίνει με την Σίσσυ Χρηστίδου

Μαρία Κορινθίου: Με λυπεί πολύ αυτό που συμβαίνει με την Σίσσυ Χρηστίδου

“Είμαστε όλοι σε πολύ δύσκολη θέση” εξηγεί η Μαρία Κορινθίου.

Θέση για την διαμάχη ανάμεσα στην καλή της φίλη, Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρώην σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη πήρε η Μαρία Κορινθίου μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη με αφορμή την συμμετοχή στο Πρωινό του ΑΝΤ1.  

«Με την Σίσσυ έχουμε μεγαλώσει μαζί. Κολλήσαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο της γνωριμίας μας, όταν ήμασταν και οι δύο έγκυες. Η Ισμήνη και ο Φίλιππος έχουν επίσης μεγαλώσει μαζί, αγαπιούνται πολύ. Η Σίσσυ δεν είναι απλά φίλη μου, την αισθάνομαι κουμπάρα μου, οικογένεια.

Με λυπεί πολύ αυτό που συμβαίνει. Είμαστε όλοι σε πολύ δύσκολη θέση αλλά κατά κύριο η δυσκολία είναι της Σίσσυς ως μητέρας. Εμείς ακολουθούμε και τη στηρίζουμε.

Αγαπάω τόσο πολύ τα παιδιά της, τα ζω από μωρά, έχουμε κάνει διακοπές οικογενειακές μαζί, Πάσχα, Χριστούγεννα, με τους γονείς μας, έχει κάνει η μία babysitting στα παιδιά της άλλης. Οπότε καταλαβαίνεις τη θέση μου» τόνισε, αρχικά, η Μαρία Κορινθίου.

«Γέννησα και ακόμη γνωριζόμασταν με τον Γιάννη. Είχα αγχωθεί πολύ όταν ανακάλυψα ότι περιμένω παιδί. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ.

Μπορεί να δείχνω ανήσυχο και ανεξάρτητο πνεύμα, πατάω όμως γερά στα πόδια μου. Σκεφτόμουν τι επιλογές είχα εκείνη τη στιγμή γιατί ήξερα ότι θα άλλαζε όλη μου η ζωή. Δεν ήταν εύκολο. Εντάξει, όμως, έχω το νινί μου. Το νινί βέβαια πια, Γ’ Γυμνασίου τελειώνει.

Λέει ότι θέλει να ακολουθήσει την υποκριτική τέχνη, αν και σε αυτή την φάση έχει βγάλει μια άρνηση με τη δουλειά που κάνει η μαμά και ο μπαμπάς. Εγώ της λέω να κάνει ότι θέλει η ψυχούλα της» συμπληρώνει, επίσης, η όμορφη ηθοποιός στη νέα της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις