Site icon NewsIT

Μαρία Πετεβή: Μου έλεγαν, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση

06.02.2022 | 21:22
Μαρία Πετεβή: Μου έλεγαν, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση

Εφ’ όλης της ύλης η Μαρία Πετεβή στην τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε η νεαρή ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες”, Μαρία Πετεβή. Μέσα σε όλα μίλησε ασφαλώς για τον ρόλο της Πηνελόπης στη δημοφιλή σειρά ενώ αποκάλυψε πως ο κόσμος την έβριζε στο δρόμο, λόγω της ερωτικής σχέσης της Πηνελόπης με τον Μελέτη.

«Φέτος είναι ο τελευταίος χρόνος των Άγριων Μελισσών. Είναι ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα όταν είναι να ολοκληρωθούν. Θα πενθήσω όταν τελειώσει η σειρά. Έχω αγαπήσει πολύ όλους τους συναδέλφους, είναι μια… οικογενειακή συνθήκη.

Οπότε, αυτό κυρίως θα πενθήσω. Η επιτυχία φέρνει στάνταρ που πρέπει να ξεπεράσεις. Θα ήθελα μετά να κάνω έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Το ρόλο της Πηνελόπης τον ερωτεύτηκα κατευθείαν», είπε αρχικά η Μαρία Πετεβή.

Στη συνέχεια η Μαρία Πετεβή δήλωσε πως «δεν περίμενα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα είχαν αυτή την απήχηση. Η Πηνελόπη θα περάσει από σκοτεινά μονοπάτια ψάχνοντας δικαιοσύνη για το φόνο του Αλέξη. Όταν διαβάζω τα σενάρια στο σπίτι, δακρύζω για την Πηνελόπη.

Θα ήθελα να καταλήξει η Πηνελόπη με τον Μελέτη γιατί είναι αγνός έρωτας. Υπήρχαν φορές που μέσα στη μέρα άκουγα περισσότερο το όνομα Πηνελόπη παρά Μαρία».

Η Μαρία Πετεβή αποκάλυψε επίσης: «Όταν διάβασα ότι ο Μελέτης είναι ξάδερφός μου, λέω άντε αφηγήσου αυτό τώρα, ότι είναι ο πρώτος ξάδερφός και υπάρχει αμαρτία.

Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο γι’ αυτό, λες και το έκανα εγώ. Μου έλεγαν “αηδίες, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση”».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version