Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Πρωτόπαππα: Για το ρόλο μου στο «Σασμό» εμπνεύστηκα από τη Μάγδα Φύσσα

Μαρία Πρωτόπαππα: Για το ρόλο μου στο «Σασμό» εμπνεύστηκα από τη Μάγδα Φύσσα

Για το ρόλο της στην σειρά «Σασμός» μίλησε η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία αποκάλυψε πως για το ρόλο της Μαρίνας στη σειρά εμπνεύστηκε από τη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου, τη Μάγδα Φύσσα.

Μάλιστα, αναφερόμενη στη Μάγδα Φύσσα η Μαρία Πρωτόπαππα δεν άντεξε και «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής. Ειδικότερα, η ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα δέχεται διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η ίδια όταν ρωτήθηκε για τη δολοφονία του τηλεοπτικού γιου της στη σειρά, Πετρή, αποκάλυψε πως έμπνευσή της αποτέλεσε η Μάγδα Φύσσα.

 

«Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία, όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική. Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που δεν είναι πλέον στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της…», δήλωσε η Μαρία Πρωτόπαππα και πρόσθεσε:

«Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κυρία Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η κυρία Γκίκα. Προσπάθησα να «μαγειρέψω» κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο να αντιδράσω σε όλο αυτό. Είναι ένα ρίσκο… Είχα επιλογές, ένα plan b, c. Έκανα το γύρισμα με την αγαπημένη μου σκηνοθέτη…», συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις