Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρία Τζομπανάκη: Δεν χρειάζεται να παραμορφώνεις την ομορφιά που σου έδωσε η φύση

Μαρία Τζομπανάκη: Δεν χρειάζεται να παραμορφώνεις την ομορφιά που σου έδωσε η φύση

“Δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές αισθητικές παρεμβάσεις” δηλώνει η Μαρία Τζομπανάκη.

Στην προσωπική της ζωή και τους ρόλους της μητέρας και της γιαγιάς, τις αισθητικές επεμβάσεις και τους… followers εστίασε η Μαρία Τζομπανάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣού” την Παρασκευή στο OPEN. 

“Μικρή θα έλεγα ότι μου άρεσε ο ρόλος της κόρης, της αδελφής γιατί έχω καταπληκτικά αδέλφια και υπέροχους γονείς. Σήμερα καταλήγω στον Αχιλλέα μας γιατί είναι ένα συναίσθημα που διπλασίασε το συναίσθημα που είχα και έχω με τον γιο μου. Όλες οι μητέρες ξέρετε ότι μεγαλώνουν τα παιδιά μας και μεγαλώνει και η αγάπη μας, δεν λιγοστεύει ποτέ.

Τώρα ήρθε και αυτό το πλάσμα που πολλαπλασιάστηκε η αγάπη και είμαι με το κεφάλι έξω μέσα σε ένα σύννεφο χαράς και αγάπης” εξομολογήθηκε, αρχικά, η αγαπημένη ηθοποιός για να προσθέσει τρυφερά πως: “Ο Ορφέας μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που πάντα θα μου προκαλεί πολύ βαθιά εκτίμηση, εκτός από την αγάπη που του έχω”.

“Νομίζω ότι αυτό που βλέπετε είναι η πολύ μεγάλη χαρά που έχω για τη ζωή. Χαίρομαι που ζω και αυτό αντανακλάται προς τα έξω και είναι το καλύτερο λίφτινγκ, ο καλύτερος φωτισμός και η καλύτερη περιποίηση ομορφιάς. Η χαρά και η αγάπη”.

“Δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές αισθητικές παρεμβάσεις γιατί για χάρη μιας ρυτίδας παραπάνω δεν χρειάζεται να παραμορφώσεις και να χαλάσεις την ομορφιά που σου έδωσε η φύση” τόνισε, επίσης, η Μαρία Τζομπανάκη.

 

“Είναι μια τάση της εποχής μας (σ.σ. η επιλογή λόγω followers). Κάθε εποχή έχει τα δικά της ρεύματα επικοινωνίας”.

Media Τελευταίες ειδήσεις