Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαριάννα Τουμασάτου: “Φέρθηκαν με ελεεινό τρόπο με το να κλειδώνουν σε κορίτσια τις πόρτες”

Μαριάννα Τουμασάτου: “Φέρθηκαν με ελεεινό τρόπο με το να κλειδώνουν σε κορίτσια τις πόρτες”

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε για την αλλαγή που χρειάζεται να γίνει με αφορμή τις αρκετές καταγγελίες γυναικών στον χώρο του θεάματος.

Μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στάθηκε και σε μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ορμώμενος από το γεγονός ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όσους δέχονται κακεντρεχή σχόλια και γενικότερα για την ευκολία που χρησιμοποιούνται χυδαιότητες εναντίον ανθρώπων.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Τον Γιώργο τον εκτιμώ βαθιά γιατί η ψυχή του είναι τόσο καθαρή και πρωτοπόρα, που τον θαυμάζω παρόλο που δεν έχουμε κάνει πολλή παρέα… Αυτοί που βρίζουν και χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις γιατί έτσι είναι κι η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη… Έχουν μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα… Άλλο να γράψεις σε σχόλιο από κάτω ένα κείμενο γιατί πάντα κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει κι όχι αυτόν που κατηγορεί κι άλλο οι συμπεριφορές στα κορίτσια που της κλείδωσαν πόρτες.

Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρονών να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα; Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιεί. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα.»

Media Τελευταίες ειδήσεις