Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Μαριάννα Τουμασάτου: Μου έχει μείνει η ρετσινιά για τα καθημερινά σήριαλ

Μαριάννα Τουμασάτου: Μου έχει μείνει η ρετσινιά για τα καθημερινά σήριαλ

“Γιατί είμαι «τηλεοπτική;» Γιατί κάνω και τηλεόραση, αυτό θα μου χρεώσεις” δηλώνει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην εκπομπή «Δυο στις 10» συνάντησε η Μαριάννα Τουμασάτου, το πρωινό του Σαββάτου, όπου και εστίασε τόσο στις ταμπέλες που υπάρχουν για τους ηθοποιούς όσο και τις οφειλές που έχει ακόμααπό παλαιότερα σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε.

«Μου έχει μείνει η ρετσινιά για τα καθημερινά σήριαλ. Εγώ δεν έχω κάνει θέατρο; Γιατί είμαι «τηλεοπτική;» Γιατί κάνω και τηλεόραση, αυτό θα μου χρεώσεις.

Ο άλλος γιατί δεν κάνει τηλεόραση; Έχει μείνει «θεατρικός» επειδή δεν είχε προτάσεις; Εκείνοι δεν χάνουν, κρατάνε την «ποιότητά» τους. Συζητάς για έναν ρόλο και σου λένε: πήραμε τελικά μία θεατρική ηθοποιό. Θέατρο θα κάνετε; Τηλεόραση κάνεις» εξήγησε αρχικά η δημοφιλής ηθοποιός.

«Όλα μου τα κλάματα στους ρόλους τα ευχαριστήθηκα μέχρι εγκαυμάτων. Έχω πάθει εγκαύματα κάτω από τα μάτια. Το κλάμα για μένα βγαίνει από μέσα σου, το ψέμα δεν το μπορώ.

Θα ‘θελα πολύ να δω άλλους συναδέλφους που είναι «θεατρικοί» αν θα μπορούσαν σε καθημερινό επίπεδο να βγάλουν όλα αυτά τα εκφραστικά τους μέσα».

«Το MEGA των προηγούμενων χρόνων έχει φάει 8 περιουσίες από τον καθένα μας. Δεν είναι μόνο ότι δεν πήραμε τα χρήματά μας αλλά κόψαμε τιμολόγια και πληρώνουμε εφορίες για χρήματα που δεν πήραμε ποτέ.

Δεν πρέπει βασικά να μας αφορά η κατάσταση του άλλου αν δεν ξέρουμε» συμπλήρωσε επίσης, σε άλλο σημείο, η Μαριάννα Τουμασάτου στη νέα της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις