Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου – Είναι ένα τσουνάμι»

Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου – Είναι ένα τσουνάμι»

«Μπορεί να βγαίνει ο σύζυγος σε όσες εκπομπές θέλει, αρκεί να το ξέρω», ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της. «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα», πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

«Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star και στη Σοφία Μανουσακίδου για την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγο της.

Λίγο μετά την εξομολόγηση που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα προβλήματα στον γάμο της, η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της:

«Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισα λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον.

Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη», ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι… Μπορεί να βγει (σ.σ. ο σύζυγος) σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα», πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια και πλέον και παρουσιάστρια.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις