Media

Μαριάνθη Κάσδαγλη: “Μάλλον δεν τους αρέσει που ο Τριαντάφυλλος είναι αγαπητός στον κόσμο”

Για τα πυρά που συγκεντρώνει από τους συμπαίκτες του στο Survivor ο Τριαντάφυλλος αλλά και για τον Αλέξη Παππά μίλησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη.

Γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα απέναντι στον Τριαντάφυλλο;

Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμιά φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το show του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.

Εκφράστηκες με θετικά λόγια για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος υπήρξε κόκκινο πανί και για τι δύο ομάδες.

Απλώς είπα ότι από την ένωση και μετά -γιατί τότε γνώρισα και τα άλλα παιδιά- δεν είδα έναν κακοπροαίρετο άνθρωπο. Σίγουρα είχε στρατηγική, είναι πολύ έξυπνος και το είχε παραδεχτεί κι ο ίδιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης για την τηλεθέαση του «J2US»: Καλό είναι να βλέπουμε τι κάνει μια εκπομπή σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού
«Πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές πέρασαν από το χθεσινό μας σόου, με ποσοστά σημαντικά υψηλότερα από τον μέσο όρο του σταθμού» έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης
Νίκος Κοκλώνης