Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μάριον Μιχελιδάκη: Έφυγε για διακοπές και ξαφνικά έμεινε χωρίς εκπομπή

Μάριον Μιχελιδάκη: Έφυγε για διακοπές και ξαφνικά έμεινε χωρίς εκπομπή

Ανακατατάξεις κι αλλαγές θα υπάρξουν προσεχώς στην ΕΡΤ τόσο σε επίπεδο προγραμμάτων όσο και σε επίπεδο παρουσιαστών. Μία σιωπηλή αλλαγή είναι κι αυτή της Μάριον Μιχελιδάκη από την εκπομπή που παρουσίαζε το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το zappit, ήταν στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη όταν έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον». Η Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία είχε μόλις μετακομίσει από το καθημερινό πρόγραμμα σε αυτό του Σαββατοκύριακου, ανέλαβε να δώσει πνοή σε μια ζώνη που κινούταν περί του 2 και κάτι τοις εκατό. Με θεματολογία που κινήθηκε σε ένα ευρύ φάσμα τις επικαιρότητας, η παρουσιάστρια κατάφερε σταδιακά να φτάσει την τηλεθέαση στο 7,5% -πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού.

Κάπως έτσι, η Μάριον Μιχελιδάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές στις 18 Ιουλίου, κι ενώ είχε περάσει και μια περιπέτεια υγείας με τον COVID-19. Φεύγοντας για διακοπές άφησε την ΕΡΤ σε σκέψεις για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, μήπως κάνει στροφή σε πιο ψυχαγωγικά μονοπάτια.

Στην πορεία όμως, φήμες και δημοσιεύματα ήθελαν ήδη νέα πρόσωπα να έρχονται στην ΕΡΤ, κάτι που δεν επιβεβαίωνε το κανάλι στην παρουσιάστρια. Με την επιστροφή της από τις διακοπές, λοιπόν, η Μάριον Μιχελιδάκη ενημερώθηκε ότι η εκπομπή… τέλος και ότι οι σκέψεις έχουν πάει πλέον σε μια επιστροφή της στο καθημερινό γιατί είναι «δυνατό χαρτί» για τον σταθμό.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παρουσιάστρια παραμένει σε μια αναμονή αορίστου διάρκειας, ενώ η Αλεξάνδρα Καϋμένου φαίνεται πως αναλαμβάνει τα Σαββατοκύριακα και η Χριστίνα Βίδου τις καθημερινές.

Media Τελευταίες ειδήσεις