Σάββατο, 13 Απρ.
26oC Αθήνα

Μάριος Αθανασίου: Eίχα προσωπική επαφή, είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Μάριος Αθανασίου: Eίχα προσωπική επαφή, είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Για τις καταγγελίες στον θεατρικό χώρο πήρε θέση εκ νέου ο Μάριος Αθανασίου.

Συνέντευξη στο Secret και την Μαριάνθη Κουνιά παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος εξομολογήθηκε πως θεωρεί μεγάλη νίκη όσα έχουν καταφέρει οι καλλιτέχνες τον τελευταίο χρόνο μέσα από το κίνημα #metoo.

«Ενωθήκαμε, γίναμε μια γροθιά. Υπάρχει μια ικανοποίηση για το πώς έχουμε αντιδράσει οι περισσότεροι στο σύνολό μας. Η διάθεση συσπείρωσης και υπεράσπισης των θυμάτων που έδειξε ο χώρος μας νομίζω πως είναι το πρώτο πράγμα για το οποίο είμαστε περήφανοι».

Στη συνέχεια, ο Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτει: «Εγώ έχω αίσθηση κάποιων ανάλογων κακών περιστατικών, αλλά όχι τόσο έντονων όσο αυτά που έχουν καταγγελθεί. Στη μία από τις τέσσερις καταγγελίες είχα και προσωπική επαφή. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με κάποιους ανθρώπους και τις περισσότερες φορές το διαχειριζόμουν.

Και σε μία-δύο περιπτώσεις, τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα, έχω μετανιώσει που δεν αντέδρασα πιο έντονα τότε που συνέβαινε. Είχα την αίσθηση ότι κάποιοι άνθρωποι έπρεπε να φύγουν από τον χώρο μας. Από την άλλη, όμως, οι περισσότεροι καλλιτέχνες είναι άνθρωποι εξαιρετικού επιπέδου και υπέροχοι δάσκαλοι».

Media Τελευταίες ειδήσεις