Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάριος Αθανασίου: Δεν παίζω το παιχνίδι του Κούγια, για να συνεννοηθούμε

Μάριος Αθανασίου: Δεν παίζω το παιχνίδι του Κούγια, για να συνεννοηθούμε

Σαφής ήταν ο Μάριος Αθανασίου στην τηλεοπτική του τοποθέτηση για τον Αλέξη Κούγια.

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά την απόφασή του να κινηθεί νομικά προς τον ηθοποιό.

«Είδα τη δήλωση του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις μου όπου υποστήριζα ότι υπερασπίζεται μόνο ενόχους… Δεν με αφορά να μπω σε διαδικασία…

Όταν θα έρθει η ώρα, θα το αντιμετωπίσουμε και δεν παίζω το παιχνίδι του Κούγια για να συνεννοηθούμε. Ο Κούγιας κάνει η δουλειά του, υπερασπίζεται έναν άνθρωπο, αλλά το κάνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο που εμένα δεν μου αρέσει» εξομολογήθηκε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

«Δεν μου αρέσει το πώς αντιμετωπίζουμε θύματα κακοποίησης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, οι άνθρωποι βγαίνουν και τρέμουν εκεί πέρα».

Ο Μάριος Αθανασίου τόνισε στη συνέχεια: «Όταν αυτός ο άνθρωπος κάνει την δουλειά του εκτός των ορίων… και συνεχίζει το ίδιο και εκτός αίθουσας, δηλαδή προσπαθείς να προκαλέσεις φόβο, τρόμο, αναμπουμπούλα και κάνεις διάφορα τέτοια… πρέπει να υπάρχει ένα όριο.

Νομίζω ότι όλος ο τρόπος που έχει χειριστεί το θέμα δημόσια, δεν είναι ο ενδεδειγμένος.

Αυτό έλεγε το κείμενο και αυτό υπέγραψα. Μαζεύτηκαν 750 άνθρωποι για να υπογράψουν και όχι 340 που αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας. Υπάρχει μια αίσθηση εκφοβισμού, χωρίς λόγο».

Media Τελευταίες ειδήσεις