Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάριος Αθανασίου: Είναι παράλογο να λες ότι δεν σου αρέσει η αγάπη του κόσμου

Μάριος Αθανασίου: Είναι παράλογο να λες ότι δεν σου αρέσει η αγάπη του κόσμου

“Είναι αχαριστία να μη χαίρεσαι την αγάπη του κόσμου” ομολογεί ο Μάριος Αθανασίου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μάριος Αθανασίου στη Ρενέ Σαραντινού και την εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και την αγκαλιά του κοινού.

Πώς είσαι ως μπαμπάς, το ίδιο επιτυχημένος όπως και ως ηθοποιός;

Όχι, σε καμία περίπτωση, ούτε ως ηθοποιός δεν μπορώ να σου πω αν είμαι επιτυχημένος. Με πάρα πολλά λάθη, με πολλές δυσκολίες, προσπαθώ να μαθαίνω κι εγώ όσα περισσότερα μπορώ από τα παιδιά, γιατί αυτό νομίζω, ότι εγώ μαθαίνω από τα παιδιά και όχι εκείνα από εμένα.

Δεν ξέρω αν οι γονείς μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι έργο κάνουν. Είναι δύσκολο, γιατί όλοι πηγαίνουμε με ένα ένστικτο και μια αγάπη προς τα παιδιά, κινούμαστε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

Αρκετά χρόνια πριν, σε κουβέντα μας, μου είχες πει ότι σε ενοχλούσαν οι έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού…

Πόσων χρονών ήμουν τότε; (γέλια) Εντάξει, προφανώς κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Ίσως τότε ήμουν πιο φοβισμένος, πιο ανασφαλής.

Και τώρα είμαι ανασφαλής αλλά νομίζω ότι είναι αχαριστία να μη χαίρεσαι την αγάπη του κόσμου. Είναι παράλογο να λες ότι δεν σου αρέσει που σε αγαπάει ο κόσμος. Νομίζω πως αυτό θέλουμε όλοι, από παιδιά το θέλαμε.

Media Τελευταίες ειδήσεις